Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jak jste to měli s ovulací po revizi. U mě první ms po rivizi přišla po šesti týdnech, další cyklus trval 25 dní a podle toho bych měla mít ovulaci zítra, ale ovu test je stále negativní. Je možné ovulaci vůbec nemít, nebo se cyklus upravuje a ovu může přijít déle? Jaké máte zkušenosti?
Tak me prisla MS po revizi cca do 4tydnu, pak jsme mela OVU hned asi 8.den a cyklus trval 22dni, pak se mi to prodluzovalo az jsem na svem 20DC, kdy mam ovulaci ![]()
Já jsem po revizi měla ovulace mnohem silnější, dokonce jsme cítila malou bolest v podbřišku, ale testy jsme si nedělala… dali jsme si víc než půlroční pauzu a pak to zkusili a na poprvé to bylo a teď jsme v 17 týdnu. Každopádně se na to neupnout a nechat tomu volný průběh psychika je důležitá.
Já jsem po revizi podle dr (zjišťovala pohmatem) začínala ovulovat 7DC. Pak prošly 2 ms, u kterejch jsem to nějak zapomněla sledovat, takže nevim, kdy a jestli proběhla. Tenhle cyklus jsem sledovala a vim, že byla 17 DC, cyklus 35dní. Já jí naštěstí dost cejtim.
Ale jak ses ptala, tak ano, může se stát, že ovulace některej měsíc neproběhne.
Ahoj holky, zacatkem ledna jsem byla na revizi, po sesti tydnech prisla ms, pak po 3Odnech dalsi a ted v pondeli probehla ovulka, ale strasne bolestiva, az sem si musela brat ibac, ale od te doby me poboliva porad bricho a i bedra a trochu nohy, mate to taky nekdo? nikdy jsem ovu necitila, ale ted to byla hruza.Mate po revizi taky jinou ovu, nebo i ms? a kdy se vam zadarilo..diky za vas cas
omlouvam se za anonym, tajim to..
Ahoj holky, chci se zeptat. jsem 11dni po revizi je mozny, abych mela uz ovulku? picha me na vajecniku jako pri ovulaci pred tehu. dekuju za odpovedi
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem dnes 6. den po revizi. Od 3. dne mi hodně natekla prsa a začala hodně bolet. To jsem tak nějak přičetla klesajícímu HCG.
Ale dnes mě začal dost bolet pravý vaječník, což mě celkem zneklidnilo, aby to nebyl nějaký porevizní problém. Může to být ovulace? Je to vůbec možné?
Jinak krvácet jsem úplně přestala už druhý den po revizi, teplotu ani jiné potíže nemám.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem dnes 6. den po revizi. Od 3. dne mi hodně natekla prsa a začala hodně bolet. To jsem tak nějak přičetla klesajícímu HCG.
Ale dnes mě začal dost bolet pravý vaječník, což mě celkem zneklidnilo, aby to nebyl nějaký porevizní problém. Může to být ovulace? Je to vůbec možné?
Jinak krvácet jsem úplně přestala už druhý den po revizi, teplotu ani jiné potíže nemám.
Ahoj, teď už možná píšu celkem pozdě, protože už asi víš, co to bylo…no ale každopádně mě po revizi pobolívalo břicho více méně pořád…a před ovulací (asi teda ovulace proběhla)mě píchalo ve vaječnících dost…a ms přišla přesně 4 týdny od revize…ale těžko takto říct…ještě 14 dní od revize mi bylo jeden den špatně, jakoby těhu nevolnost…teď čekám netrpělivě na další ovu, protože už bychom se chtěli začít (na doporučení lékaře) zase snažit…