Ovulace, věčné téma

11.3.22 04:47

Ovulace, věčné téma

Omlouvám se za dotaz nový, ale už jsem zoufalá. Nikdy jsem to neřešila a vůbec nevim jak si vše odhadnout. Takže 4.3. negativní ovu test. 5.3 pozitivní plus křeče v podbřišku 6.3. pozitivní plus opět křeče. 7.3. hodně slabý až skoro negativní ale křeče pokračovali až do 10.3. Jak mám sakra poznat kdy mám ovulaci 🙈 děkuji moc za jakoukoliv pomoc (sex 4.3 a 9.3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15381
11.3.22 05:46

Pokud máš dlouho bolesti (některá má před ovulací, některá jen v den ovulace a někdo i několik dní po). Tak je zapotřebí sledovat další příznaky, pokud potrebujes vědět přesný den (plodný hlen, poloha a tvrdost čípku, měření bazální teploty). K ovulaci dochází zpravidla 12-48 hodin po pozitivnim testu (po.tom úplně. nejsilnejsim). Pokud se snažíte o miminko, tak v době plodných dnů prostě sexovat :mrgreen: klidně každý den nebo alespoň obden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.22 06:13

@bacova.mi to můj přítel tak jednou za 4-5dní jinak je unavený ( těžká práce plus farma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
11.3.22 06:22

@Veroniiikaaaa spousta chlapu má těžkou práci :palec: můj denně natáhla v rukách několik tun ve skladu a taky chodí domu vyřízeny. Pak je to na nás ženach, nějaké prádélko, zapojit fantazii, vzít opratě do svých rukou, prostě udělat dobře chlapovi a žádný neodolá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí