Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
kdo mate zkusenost s pouzivanim ovulacnich testu, stalo se vam, ze by ovulace byla jiz v den pozitivniho testu nebo naopak az za 48 hodin? Jde mi o to, ze jsem tehotna a rada bych chtela prijit na to, kdy byla ovulace. Pozitivni ovulacni test mi vysel 27.5.2020 a nechraneny styk se vsim vsudy byl 25.5. v noci. Ale 29.5. vecer cca 20:00 h byl „styk“, ze probehlo max 5 zasunu a ukoncilo se to. Zadne oddalovani ejakulace a tak dale. Jde mi o to, zda mohu byt tehotna z toho styku 29.5.? Je to mozne? Kdyz nedoslo k vyvrcholeni? Navic to bylo vice jak 48 hodin po pozitivnim ovulacnim testu? Termin porodu mam podle ultrazvuku ze 13. tydnu a 20. tydnu o 2 dny drive nez podle MS, tudiz by to znamenalo, ze ovulace mela byt toho 27.5. misto 29.5. podle MS. Dekuji moc za rady anzkusenosti
Premyslis, kdo je tatinek?
Ano, tehotna muzes byt docela dobre i z toho pozdejsiho sexu.
@Sardelka
Mám z toho obavy, ikdyz tomu moc neverim. Podle vsech ultrazvuku to vychazi vzdy o ty 2 dny drive. Coz by znamenalo, ze ovulace byla v den pozitivniho testu. Den predtim me i bolelo bricho. Navic ten druhy muz vi, ze se nic nestalo a nema problemy s tim, aby se uhlidal..
tak jsem chtela znat vase nazory ![]()
Já na tohle asi ani nemam chut neco psat… ![]()
Jen reknu, ze nepredpokladam, ze na ultrazvuku poznas dva dny rozdil ve stari embria.
Dva dny rozhodne nepoznas. Priste doporucuju si to naplanovat jinak, aby byl otec jisty.
@janikema90 zadne priste nebude, tohle co se stalo byla obrovska chyba a sem z ni dost poucena. Jen proste se mi nechce verit, ze bych otehotnela bez ejakulace, kdyz jsem predtim neotehotnela ani kdyz probehl styk se vsim vsudy
Jestli chceš mít jistotu tak nesmíš lézt každý den s někým jiným ![]()
Po narození test otcovství pokud teď víš alespoň jak se jmenuje a kde bydlí 🤣
@Djciwo píše:
@janikema90 zadne priste nebude, tohle co se stalo byla obrovska chyba a sem z ni dost poucena. Jen proste se mi nechce verit, ze bych otehotnela bez ejakulace, kdyz jsem predtim neotehotnela ani kdyz probehl styk se vsim vsudy
Ano, pravdepodobnejsi bude otehotneni z toho prvniho sexu.
Určitě je mnohem pravděpodobnější otěhotnění z toho prvního sexu, ale jsi tedy dobrý kaskadér!
![]()
Myslím, že je to tvá věc takže ti nebudu psát různé kraviny o tom, aby jsi to příště udělala jinak apod. Každopádně otěhotnění je pravděpodobnější z toho prvního styku, protože spermie si klidně mohly počkat:).. U sexu bez ejakulace je malá pravděpodobnost otěhotnění, ale stále tam je… Za mě si otěhotněla při prvním styku, ale není to 100% samozřejmě ![]()
@Alzbeta21 byla to jedina blbost za cely muj zivot ze sem toto provedla. Pykam za to timto, ze mam strach. S tim muzem jsme prerusili kontakty. Ja doufam, ze je to meho soucasneho partnera. Verim tomu.
Dekuji za nazor
Ahojky holky na přelomu roku jsem prodělala biochemické těhotenství. Teď jsem 19 DC a ovulační test vypadá takto ten poslední je z dnešního odpoledne 🙃 myslíte že ovulace bude déle? Ciklus mám 28 dni