40+2 bolest břicha
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
I když ráno nemuselo být na porod ta pár hodin to může být jinak.. Vyšetřování vás gynekologicky? Nedělali Hemiltona? Mě po něm bolelo vždy břicho… Zkuste si dát teplou vanu, uvidíte… Pokud se intervaly zpravidelni, ziintenzivni může to být začínající porod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja byla jeden den na kontrole a nic a druhy den praskla voda..takhle na konci uz se odpocitavaj hodiny.. bezproblemovy porod preju. Jeste teda bolest bricha je takove neurcite, me na konci neco bolelo porad, neboj, kontrakce fakt poznas..me to porad nekdo rikal, ja se furt bala, ze ne, ale fakt poznas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla. Jeden den úplně zavřená, na druhý hned ráno kontrakce po 5min. Byla jsem 41+0.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Můžou to být poslíky. Nemáš to břicho hodně tvrdý jako v křeči? Pokud to bolí jako při MS, tak to tipuju na chystající se porod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavulenka Jo horká vana je super nápad, jak píše Kavulenka. Mně se to vždycky buď rozjelo k porodu, nebo při poslíčcích zklidnilo. A měla jsem jasno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavulenka píše:
I když ráno nemuselo být na porod ta pár hodin to může být jinak.. Vyšetřování vás gynekologicky? Nedělali Hemiltona? Mě po něm bolelo vždy břicho… Zkuste si dát teplou vanu, uvidíte… Pokud se intervaly zpravidelni, ziintenzivni může to být začínající porod
Hemiltona nedělali jen klasické vnitřní vysetreni no uvidíme, po teple vane žádná změna..
bolest je porad stejná a bez intervalu tak uvidíme co z toho bude
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Me uz takhle boli bricho tyden, porad, obcas tvrdne a mam poslicky, ale podle
doktoru se taky nic nechysta tak jsem zvedava, kdy to prijde
39+3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V pondělí jsem byla na kontrole, zítra mám dojít, vyvolají porod, v úterý byl malej na světě bez vyvolání, začala jsem rodit v 5 hod ráno, v 8 jsem měla mít vyvolání na porod.
Začalo to bolestmi břicha, jak kdy, po dvaceti min, po třiceti min.,
atd… A začala jsem být hrozně nervózní, vzteklá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Hemiltona nedělali jen klasické vnitřní vysetrenino uvidíme, po teple vane žádná změna.. bolest je porad stejná a bez intervalu tak uvidíme co z toho bude
Oni ho mohli udělat a neříct ti to, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucie_Sx píše:
Oni ho mohli udělat a neříct ti to, no.
Myslíš? No trosku jsem potom spinila, ale říkal, ze kontroluje čípek a
nic se nechystá
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tohle ti nikdo neřekne…ráno to může být tak a večer jinak…jestli ti
mohu něco doporučit, vůbec nečti diskuse tohoto typu, kdo, co, jak…každá
jsme jiná a každá máme jiný porod…ale hodně blbě řečeno, všechny
jsme nakonec porodily…
Pokus se zabavit nějak jinak a uvidíš, že bude lépe…(já tu chybu,
přílišného porovnávání a čtení udělala a věř mi, být znova
těhotná, tak NEČTU )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Myslíš? No trosku jsem potom spinila, ale říkal, ze kontroluje čípek a nic se nechystá
Hm, tak to bych rekla, ze ti ho fakt udelal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nevolnost v těhotenství co dělat 6+2
- Agolutin 2 injekce
- Pálení a bolest nosu
- Bolest levého boku a podbřišku - ovulace či střeva?
- Bulka v podpaží a bolest prsu
- Kočárek Invictus 2.0 vs. X-Lander X-Move
- Bolest břicha vpravo od pupiku
- Je to těhotenství? - zpoždění a bolest v podbříšku
Ahoj.. mám dva dny po termínu a dnes jsem byla na kontrole a prý se nic nechystá.. otevřená na špičku prstu a hlavička moc vysoko.. tak se chci zeptat jestli jste to některá taky měla takhle a v blízké době porodila? Cely den mě bolí dost břicho, v kuse bez nějakých intervalu.. tak si říkám jestli by to mohlo něco být ale nebo spis nic když dnes v porodnici říkali, ze na porod to vzbec nevypadá