Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá vyzkoušely ovu test ze slin.
Připadá mi to jako ekonomičtější varianta k těm z moči, ale nevím zda jsou srovnatelně spolehlivé, nebo výrazně méně atd.
Díky moc za odpověď
podstatne menej spolahlivy. 100 ks ovu testov z ebayu vyjde okolo 350-400 czk. to nie je zas az taka vysoka ciastka ![]()
Tak to je teda dobrá cena, pravda, že mě to takhle nenapadlo hledat, při prvním těhu jsem měla jen ty z lékárny a to je docela ranec:-(
Já se teď dívala na ovu testy a narazila jsem na test, kde se nanesou sliny a funguje to jako mikroskop a porovnává se to s obrázkem na letáčku (používá se opakovaně a je velký jako rtěnka), stojí to asi 600,– Kč, ale nikde jsem nenašla žádné ohlasy.
já ho používala, není to tak přesné jako ty „čůrací“, ale když si to člověk vypozoruje, tak se to dá ...... určitě ho doma ještě někde mám, kdybych ho našla, tak bych ho i prodala
Čučela jsem na sliny pod mikroskopem a vzorně ovulačně se to tvářilo naprostou většinu dní v cyklu ![]()
takže otěhotnět byla hračka ![]()
Díky, to mi stačí ![]()
Zkusím čůrat na papírky ![]()
ugluk píše: Čučela jsem na sliny pod mikroskopem a vzorně ovulačně se to tvářilo naprostou většinu dní v cyklu
Ne, otěhotnět trvalo pěkně dlouho, ale problém nebyl v ovulaci. Dle BT jsem ovulovala krásně každý cyklus, jen ty sliny (zkoušela jsem doplňkově jen tak pro srandu) těch plodných dnů ukazovaly asi 10× tolik
Taky bych se mnohem víc spolehla na papírky nebo BT.
souhlasím s ugluk (jsme na tom asi stejně, taky to nebylo v ovu
) .. mě přišla nejspolehlivější BT v kombinaci s papírkama, prvních pár cyklů jsem jich spotřebovala dost, ale když to pak vychytáš, tak ti stačí jeden či dva a to už do peněz nezasahne a ani měřit BT pak nemusíš pořád ![]()