Ovulační test ze slin

2323
16.1.12 12:50

Ovulační test ze slin

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá vyzkoušely ovu test ze slin.
Připadá mi to jako ekonomičtější varianta k těm z moči, ale nevím zda jsou srovnatelně spolehlivé, nebo výrazně méně atd.
Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
16.1.12 12:57

podstatne menej spolahlivy. 100 ks ovu testov z ebayu vyjde okolo 350-400 czk. to nie je zas az taka vysoka ciastka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
16.1.12 13:02

Tak to je teda dobrá cena, pravda, že mě to takhle nenapadlo hledat, při prvním těhu jsem měla jen ty z lékárny a to je docela ranec:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.1.12 13:06

Já se teď dívala na ovu testy a narazila jsem na test, kde se nanesou sliny a funguje to jako mikroskop a porovnává se to s obrázkem na letáčku (používá se opakovaně a je velký jako rtěnka), stojí to asi 600,– Kč, ale nikde jsem nenašla žádné ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.1.12 13:23

já ho používala, není to tak přesné jako ty „čůrací“, ale když si to člověk vypozoruje, tak se to dá ...... určitě ho doma ještě někde mám, kdybych ho našla, tak bych ho i prodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
16.1.12 13:32

Přesně ten jsem měla na mysli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
16.1.12 13:38

Čučela jsem na sliny pod mikroskopem a vzorně ovulačně se to tvářilo naprostou většinu dní v cyklu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
16.1.12 13:49

takže otěhotnět byla hračka :-)
Díky, to mi stačí :-)
Zkusím čůrat na papírky :-)

ugluk píše: Čučela jsem na sliny pod mikroskopem a vzorně ovulačně se to tvářilo naprostou většinu dní v cyklu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
16.1.12 13:51

Ne, otěhotnět trvalo pěkně dlouho, ale problém nebyl v ovulaci. Dle BT jsem ovulovala krásně každý cyklus, jen ty sliny (zkoušela jsem doplňkově jen tak pro srandu) těch plodných dnů ukazovaly asi 10× tolik :) Taky bych se mnohem víc spolehla na papírky nebo BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.1.12 14:00

souhlasím s ugluk (jsme na tom asi stejně, taky to nebylo v ovu :) ) .. mě přišla nejspolehlivější BT v kombinaci s papírkama, prvních pár cyklů jsem jich spotřebovala dost, ale když to pak vychytáš, tak ti stačí jeden či dva a to už do peněz nezasahne a ani měřit BT pak nemusíš pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí