Ovulační testy Dr.Max

291
20.3.13 20:50

Ovulacni testy dr.Max

Holky, mate nektera zkusenost s temito testy? Je jich tam 7 a stoji neco prez 50kc.Tak si rikam, jestli to nejsou nejake smejdy a jestli se jim da verit? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dr. Max Lady max ovulation test?

Přidejte zkušenost s Dr. Max Lady max ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16908
20.3.13 21:49
@TalinkaR píše:
Holky, mate nektera zkusenost s temito testy? Je jich tam 7 a stoji neco prez 50kc.Tak si rikam, jestli to nejsou nejake smejdy a jestli se jim da verit? diky

tak to koukám a to znám snad všechny testy co jsou, dr max už dělá i ovu? těhu jsou naprosto super, tak bych se jich nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.3.13 22:06

Mam je doma, tak jsem taky zvedava, jsou to ty dvacitky? dam vedet jak to dopadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
20.3.13 22:23

Ovulační testy u dr. Maxe jsem kupovala kolem 190 kč, ovulaci potvrzovaly, spokojená jsem byla maximálně i s těhu testy, ukazovaly i pár dní po embryotransferu dušík, který pak sílil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.3.13 07:27
@Brambůrka10 píše:
Mam je doma, tak jsem taky zvedava, jsou to ty dvacitky? dam vedet jak to dopadlo:-)

už jsem na ně mrkala, 7 kusů na netu za 79 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.3.13 07:28
@Nelfil píše:
Ovulační testy u dr. Maxe jsem kupovala kolem 190 kč, ovulaci potvrzovaly, spokojená jsem byla maximálně i s těhu testy, ukazovaly i pár dní po embryotransferu dušík, který pak sílil.

to jsou jiné, my se tu bavíme přímo o značce dr. max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
21.3.13 10:09

Také jsem měla ovulační testy z lékárny Dr. Max a byla to jejich značka. Je pravda, že jsem je kupovala před rokem a něco…
Tak jsem mrkla a mají nový obal ovulační i těhotenské testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
21.3.13 17:08

Zkoušela a budu zkoušet dál, jestli se to nepovede ani tentokrát. Kupovala sem 7ks za 79kč. Myslím, že ukazují spolehlivě, když ovu nebyla, tak slabá druhá, v době ovulace dvě stejně silné krásně viditelné čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.3.13 19:49

@mammy Testovala jsem posledni mesic asi od 10dne obden a nic, ikdyz podle cipku a vlhka, jsem ovulaci mela mit kolem 15dne. Vzdycky se mi tam ukazala jen kontrolni carka a nic vic. Dalsi uz jsem nekupovala.Ale tento mesic chci vysledovat, jestli ovulaci vubec mam. Testujes obden? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
21.3.13 20:04

@TalinkaR minulý měsíc každý den až do příchodu ovulky a tento měsíc jen pár dní, podle utz to vypadalo na anovulační cyklus, tak sem to vzdala, pak mě nepřehlédnutelné příznaky donutily zkusit další a potvrdila se mi ovulace. Lepší je to každý den, ovu test může být jasně pozitivní klidně jen jedno odpoledne, ten nárust LH je dost prudký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
21.3.13 20:09
@TalinkaR píše:
@mammy Testovala jsem posledni mesic asi od 10dne obden a nic, ikdyz podle cipku a vlhka, jsem ovulaci mela mit kolem 15dne. Vzdycky se mi tam ukazala jen kontrolni carka a nic vic. Dalsi uz jsem nekupovala.Ale tento mesic chci vysledovat, jestli ovulaci vubec mam. Testujes obden? diky

obden mi prijde blby, on ten vrust muze byt treba jen na dve hodky a pak zas bude jen duch, tudiz to nemusis ani vychytat, me se vyplatilo pocitat i silenjsi carku a zadarilo se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.3.13 20:12

@mammy diky,zkusim kazdy den.Snad se mi ovulace potvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.3.13 20:14

@Brambůrka10 zkusim,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.3.13 15:09
@TalinkaR píše:
Holky, mate nektera zkusenost s temito testy? Je jich tam 7 a stoji neco prez 50kc.Tak si rikam, jestli to nejsou nejake smejdy a jestli se jim da verit? diky

tak co? ja mam dneska krasne pozitivni, tak asi budou dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 18:19

Ahojky, prosím radu.
kdybych měla ovulaci 13-14dc kdy nejdříve by začal být ovu test pozitivní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex