Ovulační testy - opakované slabé čárky

3.7.25 18:02

ovulační testy - opakované slabé čárky

Ahoj, snažíme se o miminko a začala jsem se podrobně sledovat… Ale :(… Testuji se cca 10 dní v cyklu ovulačním testem a nikdy nemám testovací čárku silnější než kontrolní - ani když mám den ovulace (příznaky tomu odpovídají). Cyklus mám normální, 28 dní, nic divného, ale druhá čárka ještě nikdy nebyla silnější než testovací!?!? Bojím se, že je něco špatně. Měla jste to některá také tak a přesto jste normálně otěhotněla?
 Díky.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
790
3.7.25 18:05

Ahoj, testuješ během ovulace víckrát za den? Já mám třeba ráno negativní a za 2 hodiny už je pozitivní. Někdy takhle za den vyplácám i 3-4 ovu testy. Ne každý měsíc se mi ale podařilo ovulaci potvrdit. Já osobní zkušenost nemám, ale pokud chceš mít větší jistotu, tak si měř pravidelně bazální teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 18:18

@miamia142 netestuji se víckrát, ale zkusím, děkuju ale s bazální teplotou nemám dobré zkušenosti, měřila jsem si ji několikrát za sebou pod jazykem a měla jsem pokaždé i o 0,2 rozdíl,, přišlo mi to nespolehlivé a byla jsem z toho akorát ve stresu, že neovuluji, takže proto jsem začala s testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
3.7.25 18:22

@anonymous14 to chápu já taky zkoušela a rychle to vzdala. Ale u těch ovulačních testů musíte v době přibližné ovulace testovat vícekrát. Já to u sebe poznam tak že čárka je trochu silnější ale pořád je to negativní test. Tak zkusím za pár hodin znovu a fakt klidně 3×. Já mám ten vrchol hodně rychlý a na druhý den bych už třeba pozitivní test už neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
3.7.25 18:25

A id jakého dne cyklu testuješ? Já měla třeba cyklus okolo 32 dnů a ovulaci jsme testovala od 12. - 20. dne cyklu. Většinou jsem okolo 18. dne měla pozitivní test.
Nekupovala jsem ani žádné drahé, kupovala jsme větší balení na Aliexpresu a určitě je možné je nyní sehnat i na Temu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
3.7.25 18:48

Já mám dobrou zkušenost s měřením bazální teploty, ale měřila jsem v pochvě. Pod jazykem to prý není tak spolehlivé. Také se mi do toho nechtělo (chtěla jsem ji dřív používat jako antikoncepci). Nakonec jsem začala měřit až při snažení a měřila jsem 3 měsíce. Ovulační testy jsem také dělala, abych věděla, kdy má ovulace přijít. Ale jen teplota potvrdí, zda k ní skutečně došlo. Test může být pozitivní, ale ovulace nastat nemusí. Je lepší udělat ještě jeden, když už je téměř pozitivní. Kdybych to při posledním cyklu neudělala, ovulaci bych prošvihla (i když asi ne, měla jsem výrazně ovulační bolesti). Každopádně měření teploty doporučuji, bála jsem se to, ale nijak mě to nezatěžovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 22:08

Ahoj, mně dělají negativní ovulační testy doplňky stravy. Přesněji Venira hormonální rovnováha. Všimla jsem si toho náhodou když mi došly a zapomněla objednat. Jinak ovulační testy půl roku negativní a zrovna ten měsíc co jsem je nebrala, byl test pozitivní. Ovulaci mám potvrzenou i ultrazvukem na gyn, jen se to nějakým způsobem nezachytilo na testech. Nebereš taky nějaké takové doplňky stravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí