Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Nikde jsem nenašla pořádnou recenzi a ty dvě co jsou zde na eM. mi nepomohou. Díky Veronika
Nemam radu Max, mam lonsky model Oysteru a spokojenost. Myslim, ze az na male odlisnosti v designu jsou stejne… ![]()
A máte hliníkovou (stříbrnou) konstrukci, nebo černou? Manžel mi stříbrný podvozek vymlouvá, že se brzy „ošoupe“. Moc se mi ta černá verze nezamlouvá, tak nevím.
@Grisgris Mame stribrnou konstrukci a sportak v barve Lime. Pouzivame ho uz skoro rok a je tam par skrabancu, ale to je tim, jakym nevybiravym zpusobem ten slozeny podvozek rvu do malickyho auta…
ale jinak je nadherne skladny a lehky.
No myslím, že ani já nebudu mít trpělivost pečlivě a opatrně vkládat kočárek do pidi kufru u SUZUKI swift
ale asi to risknu a taky půjdu do té stříbrné. Barvička LIME je opravdu krásná. Také o ní přemýšlím (čekáme chlapečka). Ale nejvíc se mi líbí GRAPE - to by asi nebyla ta nejlepší klučičí barva
A jak se Vám s kočíkem jezdilo v zimě na sněhu?
Minulou zimu jsme zili v Anglii (prestehovali jsme se ted v lete), takze jsme snehu moc nezazili
Meli jsme snih jen par dnu a kdyz nebyl odhrnuty, tak to byl zaber. Ale to je asi s kazdym kocarkem… ![]()
Kazdopadne je to kocarek do mesta, coz nam vyhovuje.
My mame taky kluka a rikali jsme si, ze ta zelena by pripadne (na rozdil od modre) sla i pro holcicku, jestli mozna nekdy v budoucnu ![]()
@tweedy Ahoj, zvažuju, že bych ho taky pořídila. Jak se s ním jezdí, je odpružený? Kolečka jsou plastová nebo nafukovací? Zvládá terén? Děkujuuuuu
Kočárek mám od prosince. Jsem moc spokojená. Je opravdu kvalitně provedený, odpružený a kolečka jsou nenafukovací z takové pevné gumy, což je super. Jediné mínus je v madle kočárku, které by mělo být delší. Když dám dolů hlubokou korbu a nahoru sporťák, manžel (190 cm) se kope do holeně o korbičku. Mě (164 cm)to ale problém nedělá.
Mám kočárek Oyster Max sporťák asi 3 týdny, je lehký, snadno se ovládá, je to spíše kočárek do města a nebo do velmi lehkého terénu, není vůbec odpružený, Hluboký jsme měli Icoo Peak Air, takže sporták používáme do terénu.
@tweedy Dobrý den, chtěla bych trošku oživit tuto diskuzi, moc se mi líbí kočárek Oyster Max 2015, ale zdá se mi nízký (korbička), kolik prosím měříte?? Zdál se Vám ok? Já mám cca 175 cm a přítel asi 185 cm a nechci abychom ho měli jako někteří mají Bugaboo (po kolena výšku korbičky)-to se mi nelíbí.
Děkuji za odpověď.
Ke korbičce jsme kupovali adaptéry na zvýšení korbičky. Ale myslím, že není nějak moc nízko. Já mám 165 cm, přítel 190 a bylo to v pohodě a s adaptéry úplně v poho. Spíš to madlo by mohlo být delší. Ale já mám verzi 2013, třeba je ta novější veze delší.
@Grisgris Děkuji za názor. O tom adaptéru jsem včera taky četla, ale zvýší to jen o 7 cm, tak to se mi nezdá moc (kdyby aspon 10). A teď verze 2014/2015 má teleskopickou rukojeť, takže se dá zvýšit, ale taky je o cca 1500 dražší než ta co se nedá zvýšit…prodávají obě verze.
Každopádně ho asi v pátek pojedeme omrknout, původně jsem chtěla dát za kočárek méně než nějakých 22 tis., tak jsem zvědavá jak mě „ohromí“ ![]()
Nějakou fotku Vašeho kočárku náhodou nemáte?
Děkuji I.
My jsme kupovali náš Oyster už v roce 2012, takže se od té doby možná trochu změnil… adaptéry jsme neměli, ale žili jsme v Anglii, kde jsou samé nízké kočárky, takže jsem to neřešila. Já mám asi 165 cm, manžel 190 cm a s madlem neměl problem…
@Ivi89 omlouvám se, zapomněla jsem zadat tvoje jméno v příspěvku…
@tweedy Děkuji moc za fotky, korbička a sedačka je teď jiná, ale ta konstrukce se mi zdá stejná/podobná, takže už mám trochu představu o té výšce, já měřím 175cm, tak se bojím že bych vypadala divně u tak nízkého kočárku…no zkusíme to prohléhnout s těmi adaptéry, ale to je jen 7 cm plus, i tak moc díky, hezký večer ![]()