Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám problém. Dneska mi konečně přišel vytoužený kočárek - dorjan danny sport 5. Ale máme problém se sestavneím korbičky. Nejde nám postavit, ty dráty co tam jsou nejdou zastrčit do připravených úchytů. Tak nevím jestli je problém u nás nebo v kočárku. Nemohli byjste mi poradit, popřípadě poslat fotky, jak to máte udělané vy. Moc moc moc děkuju
Zkus na youtube, tam bývají videa
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:14
@uf-ounek já musela použít trošku sílu, pak to zapadlo na místo… foto bohužel nepošlu už dááávno nepoužíváme…tak snad ti to půjde
@aksina použila jsemdist síly, ale stejně chybí cca 5cm. Myslím si, že víc už to korbička vydrží
Já už si to taky nepamatuju, je to víc jak dva roky.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:14
@uf-ounek a kočárek jsi si nechala posílat? Nebo nějakej kšeft s kočárkama v okolí nemáš, že by tam poradili?? ![]()
@aksina kočárek jsme si nechali poslat. Máme tady krám s kočárkama, jen nevím jestli mi tam poradí. Chci tam zítra sjet a optat se
@uf-ounek mám stejný, jen pro dvojčata - ale koupený sestavený - zkus nafotit, co ti tam nejde a já mrknu, jestli je to podobné
@analoja tak to budeš hodná. nejde mi zasunout ten stojánek do těch úchytek. Buď jsou ty úchyty moc daleko, nebo stojánek moc dlouhý. Už jsem z toho na mrtvici. Cca za 3 týdny rodím a asi budu bez kočárku ![]()
@uf-ounek vylezla jsem na židli a sundala korbu ze skříně (riskovala jsem, že na mě vyleze nějaký pavouk
). Dále jsem zjistila, že ten pán, s kterým bydlím, zase někam jinak dal foťák. takže to zkusím bez něj.
Tu stříbrnou tyčku máš naopak. Při pohledu, jak když s kočárem jedeš, ta stříbrná tyčka směřuje dolů, ale ne kolmo, jemně šikmo od tebe, pak je ohlá směrem k Tobě a ta vodorovná spojnice je pod těmi plíšky)
Foťák nalezen, vyfoceno, jen nemám nikoho, kdo mi to přetáhne. Vydrž. Pokud někdo nebude lepší a rychlejší, bude to odpoledne, až choť dorazí a provede a dostane za ucho, že jsme ho o postup, jak si stáhnout fotky, žádala již mnohokrát a dlabe na mě. ![]()
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:15
@uf-ounek jo podle fotky to vypada ze to je obracene. Zkus to z boku korbicky vyndat a pretocit
pokud to jde
@uf-ounek tak rada se našla - já to mám úplně jiné dvojčecí má jen vložné tašky
@uf-ounek koukám na to znova (ne z mobilu) a asi to je správně ty tyčky
není něco strčenýho pod tou deskou? Zkusit pořádně zatlačit tu desku dolu a rukou vytahnout tu korbičku jestli to pomůže trochu ![]()
@danyk tys to myslela, že má ty tyčky dobře nasazené, ale musí je zastrčit pod ten plíšek ne?