Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@aksina aha, tak to pohledám. Díky.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:19
@danyk my jsme původně černý taky nechtěli, ale postupem času jsme mu přišli na chuť a te´d jsem nadšená
@aksina ty vložky vypadají dobře. A to se dá dát do hlukobé korby?
@uf-ounek to vypadá podle délky jednotlivých částí na sporťák, ale zase - je to jen zádová a sedací část, chybí mi tam ta podnožičková, kde se to nejvíc špiní. Neměla jsem blicí dítko, v hlubokáči bylo do nějakých 10 m, já blbka až včera s Tvým doatazem zjistila, že i hlubokáč se dá polohobvat za zádíčky, díky, moc díky. A hlubokáč mám krásně čistej, nejedlo tam, nepilo tam, nešpinilo tam.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:20
@uf-ounek hele do hluboký to bude asi zbytečný, ale dá se dát taky, spíš bych to řešila do sporťáku až bude dítko chodit kvůli špíně, jen se musí pohledat velikostně a typově…dělají různé
@danyk musí se pohledat zadat prostě podložky do kočárků nebo vložky do kočárků a vyleze jich hodně, možná na tom mmb budou šít i namíru si myslím
@aksina jasný, do sporťáku je to asi lepší, lae kdybych náhodou měla blinkací mimčo, tak abych věděla co a jak. Určitě je lepší vyprat vložku do kočátku, než čistit celý kočár
vůbec jsme nevěděla, že něco takového je