Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@aksina myslím, že máš pravdu, že ty tyčka je dobře, akorát ji posunout. Já zase běhám do předsíně ke svému kočáru a pak si šteluju tu fotku
tak, abych ji měla ve správné poloze.
Možná jsi i dobře odhadla, že ta ložná deska není až na dně.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:16
@danyk no právě že zakl. psala že použila i sílu aby to zacvakla ale pořád ji chybí cca 5cm aby to zandala do plíšku
nějakej šotek asi
@aksina jj přesně to jsem myslela. Asi jsem to špatně napsala byla jsem z toho vykolejená
Ráno jsem se na to vyspala a zkusila použít hrubou sílu a světe div se tyčky tam šli nastrčit. Hrizně jsem si oddechla
@uf-ounek tak super, teď už můžeš směle porodit. Kočárek máš. A jakou máš barvu? Já tenkrát z řady „flower collection“ (2011) nevěděla, po kterém sáhnout a koukala jsem, že ty nový jsou taky moc krásný.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:17
@danyk mě se ten flower taky moc líbil, ale nakonec jsme od něj upustili. Zdál se mi moc světlý. Takže nakonec máme z tý nový kolekce ten celý černý. Líbil se mi i ten černo hnědý, ale na živo ta barva vůbec nebila pěkná. A barevný jsme nechtěli, protože nevíme co čekáme
@uf-ounek to máš pravdu, je světlý, te´d zrovna řeším, jak u sporťáku ochránit nožičkový prostor, který má bílý podklad
(no blbá a nezkušená). Když tam dám jednorázovou podložku, vypadá to blbě. Já bych to ještě i uhlídala, ale když je prcek ve školce, tak jim tam nechávám kočár na procházky a nemůžu vytrapovat před paní učitelkou, že nesmí mít mrňous špinavý botičky. I jsem koukala na stránky dorjanu, jestli není nějaký originál návlek a nic jsem nenašla.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:18
@danyk hele a co takový ty vložky do kočáru? Já teda mám tenhle http://dorjan.cz/…cka-1-5.html a dokud malej neměl boty a nechodil tak jsem nohy neřešila, a to je to taky světlý, někdy to má teda jak prase
tak vemu a kartáčkem přejedu a je to zas jak nové ![]()
@aksina krásný, krásný. Jako taky jsem to teď vyprala, šlo to dobře. jen jsem myslela na nějakou prevenci. Vložky do kočáru neznám. Buud muset kouknout.
Příspěvek upraven 22.04.15 v 22:18
@danyk mě se ten bílý podklad hrozně líbil, ale nakonec jsme ráda, že převážil rozum. Když jsem ho postavila, jsem z něm nadšená. Doufám, že nám bude dobře sloužit. Mám takový
@uf-ounek taky krásnej, černej manžel nechtěl, tak máme barevnější