Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte. Syn bude mít novou domeckovou postel. Všude jsem viděla krásné fotky, jak ji mají děti vyzdobenou. Naše babičky ovšem nesouhlasí se světýlky. Prý se bude na to dívat a časem šilhat.
Tak asi mu tam s tím nebudeš svítit celou noc, ne?
nebo proč by měl Šilhat? ![]()
@saphir píše:
Ahojte. Syn bude mít novou domeckovou postel. Všude jsem viděla krásné fotky, jak ji mají děti vyzdobenou. Naše babičky ovšem nesouhlasí se světýlky. Prý se bude na to dívat a časem šilhat.
světýlka nevím, musela bych to vidět, ale pozor ať pro samé ozdoby se dostane k dítěti i vzduch, některé ty postele, co jsou na fb a instáči jsou přeplácané až hrůza, pracholapy a nehygienické
@saphir
lapač prachu, blbost které se budeš za pár týdnů ráda zbavovat
Šilhání je snad vrozené, to se asi nestane během života, že někdo začne selhat, jen protože kouká na světýlka
Kolik je synovi?
Spis po tom poleze a bude je rvat dolu
.
Nejak jsem prinos techto posteli uplne nepochopila. Holt sila marketingu.
@Lucie_Sx píše:
Kolik je synovi?
Spis po tom poleze a bude je rvat dolu.Nejak jsem prinos techto posteli uplne nepochopila. Holt sila marketingu.
když ono je to tááááák krásné a ňuňané na instáči, kamarádky vzdychají, ostatní šílí
praktické to není ani trochu, ale paráda musí bejt
Není nad krásnou, čistou, voňavou postýlku, kde lze dýchat, než nějaké cetky
když ona to má Máňa od vedle, tak to určitě bude IN a nikdo nepřemýšlí nad tím, že to děcko vůbec nezajímá
@Lucie_Sx píše:
Kolik je synovi?
Spis po tom poleze a bude je rvat dolu..
20?
@DanielaD píše:
@stingakdyž ona to má Máňa od vedle, tak to určitě bude IN a nikdo nepřemýšlí nad tím, že to děcko vůbec nezajímá
no právě a ještě tam narve světýlka jak na kolotoči
ať kámošky sednou na pr.del
@stinga
nikdy jsem to na vlastní oči neviděla, nevím co tam je za žárovky, jestli nějaké klasické, tak ke všem nevýhodám dost hřeje, nevím, ale já mám ráda minimalistické, jednoduché, použitelné věci