Placený přistup na bezrealitky.cz

26.7.22 10:17

placený přistup na bezrealitky.cz

Ahoj, je tu někdo, kdo má prosím přístup? přišel mi jeden inzerát, chtějí zaplatit členství 299 kč. určitě se domluvíme :-) díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18270
26.7.22 10:41

@lucie.krajcarova

kupuješ, prodáváš a nemáš 300 korun na registraci?

Snad nedoufáš, že by ti někdo dal přístup, kde má svoje údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.22 10:43

@DanielaD hledám jen podnájem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
26.7.22 10:46
@lucie.krajcarova píše:
@DanielaD hledám jen podnájem..

tak si zaplať 300 v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.7.22 10:59

To je nějaká novinka, že když jdeš jako zájemce na bezrealitky.cz,trebas shanis ten podnájem, že musíš nejdřív zaplatit registr. poplatek? 8o

Ptám se, protože jsem si tam zaplatila inzerat za 1000,– na 3 měsíce v přesvědčení, že na tyto stránky mají volny přístup všichni, kdo chtějí koupit/prodat nemovitost, tak jako na mnoha jiných inz. serverech.

Napiš, co tam kde potřebuješ presne zkouknout, zjistím ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.22 11:01

@Ahep ano když chci odpovědět na inzerát=kontaktovat majitele, tak si musím zaplatit členství.. Prozatím se tam nic kloudného neobjevilo, tak nevím, jestli to kvůli jednomu inzerátu má cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.7.22 11:55

@lucie.krajcarova bývalo to zadarmo, ještě před 2 lety myslím už za 200, tak to asi zvedli. Je to myslím na měsíc, prostě si to zaplať a do měsíce tam nebo jinde něco najdeš. Za nový byt stejně musíš počítat s kauci případně jedním najmem dopředu, tak řešit 300 Kč když zaplatíš v tisících mi přijde zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.7.22 12:00
@lucie.krajcarova píše:
@Ahep ano když chci odpovědět na inzerát=kontaktovat majitele, tak si musím zaplatit členství.. Prozatím se tam nic kloudného neobjevilo, tak nevím, jestli to kvůli jednomu inzerátu má cenu…

Tak to je šílený, to tam moc lidí chodit nebude a já asi zbytecne vyhodila lutr za inzerci.

Jestli chceš, tak mi trebas do sz napiš o jaký inzerat ti jde a já ti kontakt na dotyčného přepošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.7.22 12:03
@lucie.krajcarova píše:
"@Ahep ano když chci odpovědět na inzerát=kontaktovat majitele, tak si musím zaplatit členství.. Prozatím se tam nic kloudného neobjevilo, tak nevím, jestli to kvůli jednomu inzerátu má cenu…

Těch 299 Kč je za vložení inzerátu či za třeba je zpoplatněno více násobné sledování nově vložených nemovitostí dle různých kritérií. Když se zaregistruješ zdarma, odpovědět by stále mělo jít i bez poplatku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.7.22 12:08

@lucie.krajcarova Můžeš dát prosím odkaz či screenshot obrazovky, kde o poplatku píší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
26.7.22 12:28

@meduzza

ttps://www.bezrealitky.cz/cenik-inzerce/prodej

už zase nejdou odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.22 12:44

@Nefesh tak víš co, je spousta dalších stránek s inzeráty, které jsou zadarmo, tak opravdu nevím, jestli se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.7.22 12:47
@DanielaD píše:
@meduzza

ttps://www.bezrealitky.cz/cenik-inzerce/prodej

Děkuji.
Vidím tam teď premium profil za 299Kč na 4 měsíce pro zájemce o pronájem.

Edit: beru zpět co jsem napsala, ono to opravdu nejde kontaktovat zdarma při pronájmu, jen při prodeji 8o

Příspěvek upraven 26.07.22 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.7.22 12:57
@lucie.krajcarova píše:
„@Nefesh“ tak víš co, je spousta dalších stránek s inzeráty, které jsou zadarmo, tak opravdu nevím, jestli se to vyplatí.

Ten placený profil mají ve své reklamě napsáno, že zvyšuje důvěryhodnost, že pronajímatel vidí, že máš zkontrolovanou bezdlužnost. .

Jinak díky za diskuzi, velmi mě překvapilo, že za inzerát platí ten kdo hledá nájemníka i hledající nájemník 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
26.7.22 13:15
@Ahep píše:
To je nějaká novinka, že když jdeš jako zájemce na bezrealitky.cz,trebas shanis ten podnájem, že musíš nejdřív zaplatit registr. poplatek? 8o

Ptám se, protože jsem si tam zaplatila inzerat za 1000,– na 3 měsíce v přesvědčení, že na tyto stránky mají volny přístup všichni, kdo chtějí koupit/prodat nemovitost, tak jako na mnoha jiných inz. serverech.

Napiš, co tam kde potřebuješ presne zkouknout, zjistím ti to.

A ty jsi platila za inzerát k pronájmu? Já jsem z toho také překvapená. U prodeje mohou kontaktovat zájemci zdarma a u pronájmu si prý opravdu musí zájemce zaplatit členství 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí