Označení oblečení do školky

14309
20.9.15 20:13

Označení oblečení do školky

Dobry vecer,
ako oznacujete veci do skolky-myslim nahradne oblecenie atd.
Mame mat vsetko podpisane/oznacene a nechce sa mi popisovat fixou.
Nejake napady, event. odkazy.
Dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
20.9.15 20:14

Máme podepsané jen papuče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.9.15 20:17

@miisenka já objednávala na happylabel(tečka)cz (nejde mi vložit odkaz :roll: ) a jsem spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
20.9.15 20:18

Koupila jsem nažehlovací látku a fixu na textil.
Pak jsem objednávala nažehlovací štítky na kouzelnafabrika.cz. Bez poštovného a pěkné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
20.9.15 20:19

@miisenka
Popsala jsem jen ty věci jako bačkorky, tenisky na ven, pyžamo (na tu cedulku o praní), kartáček, k němu kelímek. Věci co si obléká třeba na ven tedy nepopisuji. To bych musela mít popsané vše, když to oblečení střídám.

Příspěvek upraven 20.09.15 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.9.15 20:19

Je tu k tomu diskuse o označování. Já popisuju permanentním fixem. Co podepsat není u nás nařízeno. Označovala jsem vloni (první třída) boty, bundy, prostě dražší věci. Letos jsem zatím neoznačila nic. Nerade se tam a dcera si svoje věci pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.9.15 20:20

Podepisuju fixou na ty bílé cedulky, kde se uvádí velikost a pokyny k praní (uvnitř na bočním švu), především oblečení „uniformního typu“ tzn. bundu z Lidlu, kterou má ve školce dalších 8 dětí :mrgreen:. Pár elpších kousků má s našitou cedulkou se jménem, kterou mám, nastříhanou z bavlněné stuhy a nadepsanou fixem. Věci na plavání do bazénu, kam chodí se školkou mám podepsané přímo na textil, to bych mohla plavky a kapesník kupovat po každé lekci nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.9.15 20:20

Loni jsem si nechala vyrobit nažehlovačky a nálepky. Použila jsem je na pár větších věcí. Nově věci mají většinou mají kolonku na jméno, tak píšu tam, případně na vnitřní cedulky. Zatím se nám nikdy nic nezatoulalo, je dobrý to mít podepsaný, hlavně když je dítě bordelář a nechá to v šatně, co není podepsané se zpátky do správné skříňky nedostane. U nás po nich uklízejí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.15 20:21

Kluk si oblečení pozná takže nemá podepsaného nic. Ze začátku měl podepsané pyžamo.

Jinak u nás je nejdůležitější mít podepsané plyšáky :d

• Citovat
  • Upravit
21531
20.9.15 20:22

Popisuji vše na cedulky s pokyny na praní fixou na textil. Už se mi to několikrát vyplatilo. Jinak také jde koupit obyčejná náplast na citlivou pleť, tu nalepit na oblečení a popsat fixou. ale vydrží to maximálně 2 vyprání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.9.15 20:23
@lucenka píše:
Kluk si oblečení pozná takže nemá podepsaného nic. Ze začátku měl podepsané pyžamo.Jinak u nás je nejdůležitější mít podepsané plyšáky :d

jo u nás taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.9.15 20:24

Jinak napsat to na cedulku je pro mě snazší než nažehlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.9.15 20:25

Nemáme nic podepsané, kromě kelímku na pití, věci si poznaj žádný problém nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.9.15 20:32

Já jsem podepisovala vše fixem, na cedulku když to šlo, nebo rovnou na látku, když nebylo zbytí. Dcera je do teď hrozný flegmouš na věci. Takže kdyby to nebylo podepsaný, nemám za chvíli co nosit.
Ona se ta fixa časem stejně seprala, jestli se bojíš, že to na oblečení zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.9.15 20:48

Holky, ka mam 2r dite, a to si este svoje veci tak uplne nepozna..toe velke veci co ma, tak ma stitky, to je ok..ale potrebujem teplaky, trika atd(to co ma na prevleceni v pripade nehody)
To happylabel vyzera moc dobre… @Koty

Diskusiu som hladala a nic nevybehlo, tak nevim.. @Ukulina

@Netopirek nebojim sa ze to ostane na obleceni, ale nepaci sa mi to popisane fixou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin