Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeni se základními školami v městě Kolín. Zajímala by mne hlavně zkušenost s učiteli (zatím prvního stupně), naplněností dětí ve třídá, celkovou spokojeností jak žáků tak rodičů případně dalších dobrých věcí které škola pro děti dělá.
Ahoj @terkam1 my jsme od září nastoupili na 1.ZŠ Kolín, přihlásilo se tam nejvíce dětí, otevřeli 4 1. třídy po cca 25 dětech. Zatím jsme max. spokojeni. Máme výbornou paní učitelku s kterou je skvělá komunikace. Družina od 6 hod do 17 hod v které mají veliký výběr různých kroužků. Líbilo se mi, že mají od první třídy angličtinu (tu mají na 7.ZŠ jen formou kroužku). Jídelna a tělocvična v areálu. Za nás palec nahoru.
@Maytica píše:
Ahoj @terkam1 my jsme od září nastoupili na 1.ZŠ Kolín, přihlásilo se tam nejvíce dětí, otevřeli 4 1. třídy po cca 25 dětech. Zatím jsme max. spokojeni. Máme výbornou paní učitelku s kterou je skvělá komunikace. Družina od 6 hod do 17 hod v které mají veliký výběr různých kroužků. Líbilo se mi, že mají od první třídy angličtinu (tu mají na 7.ZŠ jen formou kroužku). Jídelna a tělocvična v areálu. Za nás palec nahoru.
@terkam1 píše:Ahojky,
Chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeni se základními školami v městě Kolín. Zajímala by mne hlavně zkušenost s učiteli (zatím prvního stupně), naplněností dětí ve třídá, celkovou spokojeností jak žáků tak rodičů případně dalších dobrých věcí které škola pro děti dělá.
@Maytica píše:
Ahojky od září chodi syn na 7.ZŠ a jsem maximálně spokojena, angličtinu maji jednou týdne a ne jen jako kroužek, mají třídního učitele což je hlavně pro kluky naprosto super.Mohu jen doporučit. Vychovatelky v družině jsou také bezvadne.
Obejdete si všechny školy když mají dny otevřených dveří, tam kde se bude malé/malému líbit tak ho prihlaste…já to tak udelala, už nezáleží tolik na tím co se líbí nám…oni tam budou devět let
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.