Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:Dobrý den, je mi sedmnáct let a stala se nám s přítelem bohužel nehoda. Měli jsme spolu pohlavní styk, ovšem s kondomem. Ale následně se nám kondom protrhl a všimli jsme si toho, až když do mě partner několikrát zasunul penis, ( cca 2-3min). Nechtělo se mu udělat a ani se neudělal. A hned jak jsme si všimli protrhlého kondomu, tak jsme přestali. Partner ejakuloval den před tím, někdy odpoledne. Mezitím se byl několikrát vymočit a ještě se byl vysprchovat. Mám cyklus zhruba 45 dní a tentokrát to bylo 42 dní. To se stalo dva dny před tím, než se mi dostavila menstruace. Menstruace měla ovšem normální délku a není v ničem jiná. Když jsem měla cyklus 42 dní a sex proběhl dva dny před ms, ovulaci ani plodné dny bych tím pádem mít neměla, ne?
Měla by být zhruba v půlce cyklu, takže dejme tomu od 25- 35 dne, cca? Myslíte, že hrozí těhotenství? Když jsem měla normálně menstruaci a přítel se neudělal a ani se mu nechtělo. Není mi nějak špatně a nemám žádné příznaky. Toto se stalo před sedmi dny, potvrdil by mi popřípadě TT těhotenství? Děkuji za odpovědi.Příspěvek upraven 04.05.23 v 14:56
Achjo, kam ten svět spěje ![]()
@Anonymní píše:
Takže můžu být těhotná? Měla jsem menstruaci a nemám žádné příznaky.
Teda, nezlob se na mě, ale fakt jsi tak natvrdlá? ![]()
@Anonymní píše:
@Tom_Sedunor Zrovna v tu chvíli ne. Nikdo se neudělá do chviličky.
Aha, takže mu se chtělo, ale ejakulace se ještě neblížila ![]()
Už jsem to pochopil ![]()
@Ploskutáček píše:
Je tu nějaký Pan Styk? Haló, Pan Styk!![]()
![]()
Styk pohlavson
A když jsem měla cyklus dlouhý 42 dní, pak je to nepravidelná menstruace a ovulaci můžu mít kdykoliv, ne? Zhruba dva týdny před ms u 27 denním cyklu, tak mě začínají pobolívat prsa a jsou citlivá, až do menstruace. Minulý rok jsem měla cyklus někdy 35 dní, minulý měsíc 27 dní a tentokrát 42 dní. Tentokrát mě prsa začaly pobolívat až týden před tím, než jsem měla dostat menstruaci( to jsem pohlavní styk neměla, takže to s tím nemá nic společného).Ale tu jsem také nedostala. Prsa mě bolely až do doby, kdy jsem dostala menstruaci( jako obvykle). Takže nějakých 18 dní před ms mě začaly bolet.
@JancaS84 A když jsem měla cyklus dlouhý 42 dní, pak je to nepravidelná menstruace a ovulaci můžu mít kdykoliv, ne? Zhruba dva týdny před ms u 27 denním cyklu, tak mě začínají pobolívat prsa a jsou citlivá, až do menstruace. Minulý rok jsem měla cyklus někdy 35 dní, minulý měsíc 27 dní a tentokrát 42 dní. Tentokrát mě prsa začaly pobolívat až týden před tím, než jsem měla dostat menstruaci( to jsem pohlavní styk neměla, takže to s tím nemá nic společného).Ale tu jsem také nedostala. Prsa mě bolely až do doby, kdy jsem dostala menstruaci( jako obvykle). Takže nějakých 18 dní před ms mě začaly bolet. Takže jsem pak měla po ovulaci? Když jsem dostala menstruaci dva dny na to? :
@Anonymní píše:
To by ses teda divila jak to jde do chviličky
![]()
@Betty MacDonald píše:
Ale, v jedné diskuzi holčina zjišťuje, jestli uschlý sperma ožije po kontaktu s vodou
Sakra to sem prosvihl. Tudíž když bude mladík ehm masturbovat, vykasle se na sprchu a pak půjde do veřejného bazénu, tak sperma ožije a oplodni nějaké přítomné ženy? ![]()
@Lorre Sperma mohlo zůstat v močové trubici a vyloučit se preejakulátem.