Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni všem se chci moc omluvit za všechny ty hloupé dotazy, chtěla bych poděkovat všem kteří mě vyvedli z omylu.
A ohledně dotazů s tím kohoutkem to většina nepochopila, chci to tedy vysvětlit popsat rozumněji. Když je na kohoutků od vany sperma ( třeba když se muž ve sprše zvruši na tolik ) a třeba to tam bude plus mínus 5 minut, potom se tam půjdu osprchovat já sáhnu nechtěně na to a potom si stím umyju pochvu, můžu otěhotnět? Třeba se to nějak ještě předtím smíchá s vodou a možná je to nemožné ale chci se tu zeptat a ještě jednou se moc omlouvám
Ne, to by musela být těhotná většina, co navštíví veřejné bazény, sprchy, welness
Jen dotknout se fakt nestačí. A nevím, co by sperma dělalo u vás na kohoutku, pokud by se tam on vyloženě nevycákal ![]()
@Helena934 píše:
Ahoj všichni všem se chci moc omluvit za všechny ty hloupé dotazy, chtěla bych poděkovat všem kteří mě vyvedli z omylu.A ohledně dotazů s tím kohoutkem to většina nepochopila, chci to tedy vysvětlit popsat rozumněji. Když je na kohoutků od vany sperma ( třeba když se muž ve sprše zvruši na tolik ) a třeba to tam bude plus mínus 5 minut, potom se tam půjdu osprchovat já sáhnu nechtěně na to a potom si stím umyju pochvu, můžu otěhotnět? Třeba se to nějak ještě předtím smíchá s vodou a možná je to nemožné ale chci se tu zeptat a ještě jednou se moc omlouvám
Proč si myješ pochvu? Koukni do učebnice, kde je. ![]()
Už si otevřela tu učebnici biologie? Minimálně se tam doctes, kde je pochva ![]()
@Kriss Tina píše:
Už si otevřela tu učebnici biologie? Minimálně se tam doctes, kde je pochva
Bude tam i obrázek. ![]()
@Helena934 píše:
Ahoj všichni všem se chci moc omluvit za všechny ty hloupé dotazy, chtěla bych poděkovat všem kteří mě vyvedli z omylu.A ohledně dotazů s tím kohoutkem to většina nepochopila, chci to tedy vysvětlit popsat rozumněji. Když je na kohoutků od vany sperma ( třeba když se muž ve sprše zvruši na tolik ) a třeba to tam bude plus mínus 5 minut, potom se tam půjdu osprchovat já sáhnu nechtěně na to a potom si stím umyju pochvu, můžu otěhotnět? Třeba se to nějak ještě předtím smíchá s vodou a možná je to nemožné ale chci se tu zeptat a ještě jednou se moc omlouvám
Ja myslim, ze vetsina to urcite pochopila. Jen je to tak hrozna blbost, ze je fakt tezke na to normalne odpovedet.
@pikola píše:
Ne, to by musela být těhotná většina, co navštíví veřejné bazény, sprchy, welnessJen dotknout se fakt nestačí. A nevím, co by sperma dělalo u vás na kohoutku, pokud by se tam on vyloženě nevycákal
asi strika siroko daleko
![]()
@pikola no tak třeba se tam vycakal ptám se zda je možné být těhotná
Ty jo, ale bacha aby před tebou nebyl ve sprše otec nebo brácha ať si rovnou neporodis sourozence nebo nejsi máma i teta v jednom.
@Helena934 píše:
@pikola no tak třeba se tam vycakal ptám se zda je možné být těhotná
No tak jestli on takhle nekontrolovatelně stříká všude možně a ty máš pocit, že můžeš otěhotnět pomalu pouhým pohledem na sperma… Tak opravdu doporučuji se sexem na čas přestat. Voďte se třeba za ručičku. Ty si zopákni biologii a dospěj a on ať se naučí zpacifikovat toho svého kašpárka a necákat s ním všude po okolí. Možná když kolem tebe nebude všude nějaké zaschlé sperma z neovládnutého stříkání, tak se i ty uklidníš a nebudeš mít pocit, že nějaká ta mrška unikla ze zaschlého ejakulátu z kohoutku do tvé pochvy a oplodnila tě ![]()
@Helena934 Už je to trapný. Podruhé stejný dotaz. Vymysli si něco lepšího.
@Barevné klubíčko píše:
No tak jestli on takhle nekontrolovatelně stříká všude možně a ty máš pocit, že můžeš otěhotnět pomalu pouhým pohledem na sperma… Tak opravdu doporučuji se sexem na čas přestat. Voďte se třeba za ručičku. Ty si zopákni biologii a dospěj a on ať se naučí zpacifikovat toho svého kašpárka a necákat s ním všude po okolí. Možná když kolem tebe nebude všude nějaké zaschlé sperma z neovládnutého stříkání, tak se i ty uklidníš a nebudeš mít pocit, že nějaká ta mrška unikla ze zaschlého ejakulátu z kohoutku do tvé pochvy a oplodnila tě
Hlavně ji nepiš ať se vodí za ručičku, on se vycáká, sperma mu zůstane na ruce, ona se ty ruky dotkne a co potom, založí další de. bilní diskuzi.