Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 35+4tt a s přáteli bychom se chtěli jet podívat na tuning cars párty ale problém je, že mi doktor potvrdil rizikovku.
Tak se chci zeptat, zda by nějak uškodilo kdybych jela taky a nebo mám radši zůstat v pohodlí domova.
Co presne znamena,,potvrdil rizikovku” - mas neschopenku? Pokud ano, tak asi ne zbytecne a zustan doma
Tuning Cars bude asi pěknej rámus, uvědom si že to dítě slyší vše okolo mnohem více…
A co máš za pokyny od doktora? Rizikový těhotenství asi není jen tak ze srandy, většinou to bývá jen být v klidu s krátké procházky.
Nesla bych, ani kdybych na rizikovym nebyla. Bude tam randal, to pro dite neni dobry.
A co znamená rizikovka? Mas neschopenku kvůli práci a nic ti není nebo mas nějaký zdravotní problém a narizeny klidový režim? Nicméně teda neni o co stát, nepohodli, na party bude spousta nalitych, kraval…
Na neschopence by byt nemela, v 35+4 je snad na materske uz, hluk decku nevadi, vzdyt plave ve vode a ta to dost tlumi, nicmene jestli doktor oznacil z jakehokoli duvodu tehotenstvi za rizikove tak mas sedet doma, klid a doufat ze tam mrne aspon tyden dva vydrzi
Pokud jsi na rizikovém, tak zůstaň doma. Můžeš tam jít příští rok. Neriskovala bych, za to ti to přece nestojí.
@Mereia1990 píše:
Na neschopence by byt nemela, v 35+4 je snad na materske uz, hluk decku nevadi, vzdyt plave ve vode a ta to dost tlumi, nicmene jestli doktor oznacil z jakehokoli duvodu tehotenstvi za rizikove tak mas sedet doma, klid a doufat ze tam mrne aspon tyden dva vydrzi
Pokud nárok na mateřskou má, jinak je stále na neschopence. Já bych teda raději nešla. Ale mám svoji hlavu a nepotřebují se na to ptát ostatních ![]()
Dobrý den, jsem 35+4tt a s přáteli bychom se chtěli jet podívat na tuning cars párty ale problém je, že mi doktor potvrdil rizikovku.
Tak se chci zeptat, zda by nějak uškodilo kdybych jela taky a nebo mám radši zůstat v pohodlí domova.