Mohu jít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.5.23 18:58

Mohu jít?

Dobrý den, jsem 35+4tt a s přáteli bychom se chtěli jet podívat na tuning cars párty ale problém je, že mi doktor potvrdil rizikovku.
Tak se chci zeptat, zda by nějak uškodilo kdybych jela taky a nebo mám radši zůstat v pohodlí domova.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
3.5.23 19:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 35+4tt a s přáteli bychom se chtěli jet podívat na tuning cars párty ale problém je, že mi doktor potvrdil rizikovku.
Tak se chci zeptat, zda by nějak uškodilo kdybych jela taky a nebo mám radši zůstat v pohodlí domova.

Co presne znamena,,potvrdil rizikovku” - mas neschopenku? Pokud ano, tak asi ne zbytecne a zustan doma

• Citovat
  • Upravit
613
3.5.23 19:07

Tuning Cars bude asi pěknej rámus, uvědom si že to dítě slyší vše okolo mnohem více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
3.5.23 19:10

A co máš za pokyny od doktora? Rizikový těhotenství asi není jen tak ze srandy, většinou to bývá jen být v klidu s krátké procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
3.5.23 19:11

No a budeš to mít v době vycházek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
3.5.23 19:17

Nesla bych, ani kdybych na rizikovym nebyla. Bude tam randal, to pro dite neni dobry.

• Citovat
  • Upravit
37119
3.5.23 19:28

A co znamená rizikovka? Mas neschopenku kvůli práci a nic ti není nebo mas nějaký zdravotní problém a narizeny klidový režim? Nicméně teda neni o co stát, nepohodli, na party bude spousta nalitych, kraval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
3.5.23 19:29

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.5.23 20:00

Na neschopence by byt nemela, v 35+4 je snad na materske uz, hluk decku nevadi, vzdyt plave ve vode a ta to dost tlumi, nicmene jestli doktor oznacil z jakehokoli duvodu tehotenstvi za rizikove tak mas sedet doma, klid a doufat ze tam mrne aspon tyden dva vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8304
3.5.23 20:10

Pokud jsi na rizikovém, tak zůstaň doma. Můžeš tam jít příští rok. Neriskovala bych, za to ti to přece nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
3.5.23 20:11
@Mereia1990 píše:
Na neschopence by byt nemela, v 35+4 je snad na materske uz, hluk decku nevadi, vzdyt plave ve vode a ta to dost tlumi, nicmene jestli doktor oznacil z jakehokoli duvodu tehotenstvi za rizikove tak mas sedet doma, klid a doufat ze tam mrne aspon tyden dva vydrzi

Pokud nárok na mateřskou má, jinak je stále na neschopence. Já bych teda raději nešla. Ale mám svoji hlavu a nepotřebují se na to ptát ostatních :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí