Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A já myslela, ze je to diskuze o nekom, kdo se jmenuje Styk
![]()
Když jsi měla menstruaci, tak co silis? To e přece v pohodě ![]()
Neprovozuj sex, kdyz nevis okolnosti okolo. Usetris si cas na zakladani dalsich diskuzi.
Tady je to v poslední době jak u blbečků na dvorečku. Důrazně doporučuju zahájit prakticky sexuální život až po důkladném zmáknutí teorie.
@Betty MacDonald píše:
Tady je to v poslední době jak u blbečků na dvorečku. Důrazně doporučuju zahájit prakticky sexuální život až po důkladném zmáknutí teorie.
Kdyz ony dnesni deti radsi praxi nez teorii. A taky to tak pak u nas vypada.
@Cullenova píše:
Kdyz ony dnesni deti radsi praxi nez teorii. A taky to tak pak u nas vypada.
No jo, pak tady máš ty deb. ilní dotazy typu instantní sperma ![]()
@Betty MacDonald píše:
No jo, pak tady máš ty deb. ilní dotazy typu instantní sperma
Co to je instantní sperma? To jsem ještě neslyšela ![]()
Takže můžu být těhotná? Měla jsem menstruaci a nemám žádné příznaky.
@Mosie píše:
Co to je instantní sperma? To jsem ještě neslyšela
Ale, v jedné diskuzi holčina zjišťuje, jestli uschlý sperma ožije po kontaktu s vodou ![]()
@Betty MacDonald píše:
Ale, v jedné diskuzi holčina zjišťuje, jestli uschlý sperma ožije po kontaktu s vodou
Neožije, spermiím upadnou ocásky ![]()
@Anonymní píše:
Takže můžu být těhotná? Měla jsem menstruaci a nemám žádné příznaky.
Ne, nejsi těhotná.
Test jeste nic neukaze a sance se velice limitne blizi nule. Nulova sance nerikam spis jen z principu, jelikoz se dotkly pohlavni organy a tady se obcas tehotni uplne zazracne, ale je to nejake to mrnave cislo hned za tou nulou.
@Semtex píše:
A já myslela, ze je to diskuze o nekom, kdo se jmenuje Styk![]()
![]()
Když jsi měla menstruaci, tak co silis? To e přece v pohodě
Taky sem si říkala a hned jsem si vzpomněla na svého učitele ze střední. Jestli pak je pan Šoustal ještě mezi námi, byl to už trochu starší pán ![]()
@JancaS84 píše:
Taky sem si říkala a hned jsem si vzpomněla na svého učitele ze střední. Jestli pak je pan Šoustal ještě mezi námi, byl to už trochu starší pán
Já měla na základní škole pana Jebavého.
Takže teď je třeba vyřešit problém
Byl to P.Styk,P Šouustal, nebo P. Jebavý?
Měla by být zhruba v půlce cyklu, takže dejme tomu od 25- 35 dne, cca? Myslíte, že hrozí těhotenství? Když jsem měla normálně menstruaci a přítel se neudělal a ani se mu nechtělo. Není mi nějak špatně a nemám žádné příznaky. Toto se stalo před sedmi dny, potvrdil by mi popřípadě TT těhotenství? Děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 04.05.23 v 14:56