Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den maminky,,v 35.tt jsem upadla nešikovně přímo na bříško
lezla jsem tenkrat do vysoké skříně neboť jsem něco potřebného hledala a stoupla jsem si na polici a ta se bohužel pode mnou propadla a ja samozřejmě sletěla jak papír a přímo na břicho,, narazila jsem tedy na spodní polici a fakt to bolelo(nu reknu vám asi jsem tenkrat fakt nepremejšlela) tedka bych takovou blbost neudelala,,,nu ale k věci,,,ihned jsem běžela na gyndu,,doktorka zkontrolovala ultrazvukem placentu atd, prý vše v naprostým pořadku,,,Jenže…14dní po pádu ze mě začal téct zapáchající výtok či opravdu zvláštní hodně zapachající tekutina což mě bylo hodně divné,,doktorce jsem to rekla a ta na mě že je to ke konci těhu normální záležitost,,,ok. trvalo to jen pár dní,,,a nechala jsem to být,,,začala jsem tedy docházet na monitor,,kde jsem si to také pěkně užila,,,nebot ozvy šílený
na bříško mě davaly pořád budíček neboť syn pořad jen spal,,fakt monitor se mi nelíbíl a doktori premyšlely že me vezmou na císaře o měsíc dřív,,to jsem byla už na začátku 9.měsíce,,chodila jsem na monitor obden a zádná sláva,,,nakonec to dopadlo tak že jsem přenášela a pak mě daly vyvolávačku v 41tt. a vůbec žádná reakce,,,den po vyvolání hodně špatné ozvy,,akutní císař, šlo o minuty,,synovi podán kyslík, byl napojen cca24h. totálně zkalená plodovka,,,od narození byl hodně plačtivý težko utišitelný, špatně prospíval atd. v 11 měsících mel infekční onemocnění campylobakterii
otec mu dal špatne uvařené maso,,,pak ztoho byl takovej malér že na to v zivote nezapomenu jaké mel strašné otoky na těle a jak chudera malej vytrpěl,,,v 18.měsících měl slovní zásobu snažil se chodit na nočník proste vše delal jako normální dítě,,pravda je že po očkování byl syn vždy velmi plačtivý a tyden zvyšené teploty,,,Kolem jeho 2. roku se stal razantní zlom,,syn prestal ze dne na den mluvit, vnímat okolí, byl velmi plačtivý,,prestal chodit na nočník,, hrát,, si s hračkami, prestal sám jíst, jen samé záchvaty breku, a začal být velmi agresivní,,tenkrat pro nás opravdu velký šok,,,naše dětská nas tedy vyslala k psycholožce,,ta mela podezření na neurovyvojovou poruchu s mentalni retardací z okruhu autis. spektra,,,asi po 3.navštevach nas poslala na psychiatrii a neuorologii,,,syn nyní užívá léky na uklidnení a jeho stav se zlepšil, bohužel je na urovni ročního dítěte
ted ještě čekáme na výsledky z genetiky a pak se uvidí co dál,,přesto porad premyšlim kde se tenkrat stala chyba, zda se stalo něco při pádu v těhotenství, nebo jsem mela rozjetou štítnou žlázu(na tu me prisly krátce po porodu),,,nebo snad reakce po očkování??pravda je že jsem mela celé těhu velký stres tak to asi k tomu taky přidalo…kéž by se syn ztoho alespoň trochu dostal moc mě to trápí,,nyní jsou synovi 4roky a dělám vše pro to aby byl štastný,, ![]()
To je trochu zmatené, první píšeš o pádu na bříško, pak o masu a nakonec o retardaci a očkování… nevím moc co chceš poradit
Pokud je to po ockovani, mohl by pomoci napr dobry homeopat s detoxem po ockovani. Nebo to dela i firma joalis. Premereni ditko energeticky a stanovi lecbu. Sla byvh nejdrive touto cestou nez dite utlumovat chemii
Loni jsme byly u dr. Elekové ta byla presvedčena že to po očkování má,,nebot ona je odpurce očkování ale to asi každej už ví,,detox dostal a došlo to tak daleko že třískal hlavou do země a nám rval vlasy na hlavě,,oto ale nejde Eleková mě pokaždé napsala jiné dávkování nebyla jsem s ní proste spokojená,,detox užíval 7 měsíců a zadne zplešení a ta dieta k detoxu co mu dr. eleková naordinovala že se me pak zhubl o 5 kg? hruza…naštěstí už má ted váhu zase nahoře od té doby co jí upne všechno
Vždyť vůbec nevíš jestli je to po očkováni. Počkej si na výsledky testu a pak konzultuj s lékaři další postup ![]()
Ze začátku se vyvíjel normálně tak si nemyslím, že to bylo tím pádem ![]()
No nevim no zda to spáchalo očkování,,,kontaktovala jsem jsem hemeopatku z Hradce vše ji vysypala po telefonu a ona na me že už se muselo dít něco už v těhotenství, pak ta zkalená plodovka,,kyslík,,, a očkování ho prý dorazilo,,,
@baruna1 jo homeopatka a diagnostika po telefonu
k tomu snad není co dodat
@Tichošlápek hm hm,,,tak asi nejdříve jsem ji chtěla kontaktoval po telefonu ne? co je na tom špatného? ![]()
@baruna1 na tom prvním kontaktu nic. Ale na tom, ze ti vysype kde a kdy to všechno začlo aniž by dítě viděla uz je tedy špatně snad vše.
@Tichošlápek jj a kdo rikal že jsem u ní se synem nebyla??takže v klidu jo… paní…děkuji
@baruna1 z toho cos psala to tak vyplynulo. Chápu, ze jsi zoufalá a zkousis i tuto cestu. Třeba to pomůže ![]()
@Tichošlápek jo jo,,v pohodě..občas fakt nevim kde mě hlava už stojí,,chtela jsem jen vedet názor maminek,,,vím že to očkování v dnešní době dělá detičkám v těle paseku ale nemůže se zas vše svádět jen na to očkování…
Z tebe ten stres přímo srší, se nedivím, že když je matka nonstop vystresovaná, že pak díte furt brečí. Ten stres vycítí.