Pád na bříško v 35.týdnu těhotenství

177
5.6.16 08:57

pád na bříško v 35.tt

Dobry den maminky,,v 35.tt jsem upadla nešikovně přímo na bříško :( lezla jsem tenkrat do vysoké skříně neboť jsem něco potřebného hledala a stoupla jsem si na polici a ta se bohužel pode mnou propadla a ja samozřejmě sletěla jak papír a přímo na břicho,, narazila jsem tedy na spodní polici a fakt to bolelo(nu reknu vám asi jsem tenkrat fakt nepremejšlela) tedka bych takovou blbost neudelala,,,nu ale k věci,,,ihned jsem běžela na gyndu,,doktorka zkontrolovala ultrazvukem placentu atd, prý vše v naprostým pořadku,,,Jenže…14dní po pádu ze mě začal téct zapáchající výtok či opravdu zvláštní hodně zapachající tekutina což mě bylo hodně divné,,doktorce jsem to rekla a ta na mě že je to ke konci těhu normální záležitost,,,ok. trvalo to jen pár dní,,,a nechala jsem to být,,,začala jsem tedy docházet na monitor,,kde jsem si to také pěkně užila,,,nebot ozvy šílený :nevim:na bříško mě davaly pořád budíček neboť syn pořad jen spal,,fakt monitor se mi nelíbíl a doktori premyšlely že me vezmou na císaře o měsíc dřív,,to jsem byla už na začátku 9.měsíce,,chodila jsem na monitor obden a zádná sláva,,,nakonec to dopadlo tak že jsem přenášela a pak mě daly vyvolávačku v 41tt. a vůbec žádná reakce,,,den po vyvolání hodně špatné ozvy,,akutní císař, šlo o minuty,,synovi podán kyslík, byl napojen cca24h. totálně zkalená plodovka,,,od narození byl hodně plačtivý težko utišitelný, špatně prospíval atd. v 11 měsících mel infekční onemocnění campylobakterii :,( otec mu dal špatne uvařené maso,,,pak ztoho byl takovej malér že na to v zivote nezapomenu jaké mel strašné otoky na těle a jak chudera malej vytrpěl,,,v 18.měsících měl slovní zásobu snažil se chodit na nočník proste vše delal jako normální dítě,,pravda je že po očkování byl syn vždy velmi plačtivý a tyden zvyšené teploty,,,Kolem jeho 2. roku se stal razantní zlom,,syn prestal ze dne na den mluvit, vnímat okolí, byl velmi plačtivý,,prestal chodit na nočník,, hrát,, si s hračkami, prestal sám jíst, jen samé záchvaty breku, a začal být velmi agresivní,,tenkrat pro nás opravdu velký šok,,,naše dětská nas tedy vyslala k psycholožce,,ta mela podezření na neurovyvojovou poruchu s mentalni retardací z okruhu autis. spektra,,,asi po 3.navštevach nas poslala na psychiatrii a neuorologii,,,syn nyní užívá léky na uklidnení a jeho stav se zlepšil, bohužel je na urovni ročního dítěte :( ted ještě čekáme na výsledky z genetiky a pak se uvidí co dál,,přesto porad premyšlim kde se tenkrat stala chyba, zda se stalo něco při pádu v těhotenství, nebo jsem mela rozjetou štítnou žlázu(na tu me prisly krátce po porodu),,,nebo snad reakce po očkování??pravda je že jsem mela celé těhu velký stres tak to asi k tomu taky přidalo…kéž by se syn ztoho alespoň trochu dostal moc mě to trápí,,nyní jsou synovi 4roky a dělám vše pro to aby byl štastný,, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
5.6.16 09:14

To je trochu zmatené, první píšeš o pádu na bříško, pak o masu a nakonec o retardaci a očkování… nevím moc co chceš poradit

• Citovat
  • Upravit
177
5.6.16 09:16

Asi nic raději to smažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.6.16 09:28

Pokud je to po ockovani, mohl by pomoci napr dobry homeopat s detoxem po ockovani. Nebo to dela i firma joalis. Premereni ditko energeticky a stanovi lecbu. Sla byvh nejdrive touto cestou nez dite utlumovat chemii

• Citovat
  • Upravit
177
5.6.16 09:39

Loni jsme byly u dr. Elekové ta byla presvedčena že to po očkování má,,nebot ona je odpurce očkování ale to asi každej už ví,,detox dostal a došlo to tak daleko že třískal hlavou do země a nám rval vlasy na hlavě,,oto ale nejde Eleková mě pokaždé napsala jiné dávkování nebyla jsem s ní proste spokojená,,detox užíval 7 měsíců a zadne zplešení a ta dieta k detoxu co mu dr. eleková naordinovala že se me pak zhubl o 5 kg? hruza…naštěstí už má ted váhu zase nahoře od té doby co jí upne všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.16 09:47

Vždyť vůbec nevíš jestli je to po očkováni. Počkej si na výsledky testu a pak konzultuj s lékaři další postup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
5.6.16 09:51

Ze začátku se vyvíjel normálně tak si nemyslím, že to bylo tím pádem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.6.16 09:52

No nevim no zda to spáchalo očkování,,,kontaktovala jsem jsem hemeopatku z Hradce vše ji vysypala po telefonu a ona na me že už se muselo dít něco už v těhotenství, pak ta zkalená plodovka,,kyslík,,, a očkování ho prý dorazilo,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.16 09:55

@baruna1 jo homeopatka a diagnostika po telefonu :roll: k tomu snad není co dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.6.16 09:59

@Tichošlápek hm hm,,,tak asi nejdříve jsem ji chtěla kontaktoval po telefonu ne? co je na tom špatného? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.16 10:02

@baruna1 na tom prvním kontaktu nic. Ale na tom, ze ti vysype kde a kdy to všechno začlo aniž by dítě viděla uz je tedy špatně snad vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.6.16 10:04

@Tichošlápek jj a kdo rikal že jsem u ní se synem nebyla??takže v klidu jo… paní…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.6.16 10:05

@baruna1 z toho cos psala to tak vyplynulo. Chápu, ze jsi zoufalá a zkousis i tuto cestu. Třeba to pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.6.16 10:10

@Tichošlápek jo jo,,v pohodě..občas fakt nevim kde mě hlava už stojí,,chtela jsem jen vedet názor maminek,,,vím že to očkování v dnešní době dělá detičkám v těle paseku ale nemůže se zas vše svádět jen na to očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
5.6.16 12:03

Z tebe ten stres přímo srší, se nedivím, že když je matka nonstop vystresovaná, že pak díte furt brečí. Ten stres vycítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí