Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Byli jsme dnes d partnerem na vánočních trzích a jak brkla a upadla na zem na dlažební kostky. Spadla jsem na koleno a ruku, na bricho podle mě vůbec a pokud bych se do něj bouchla tak naprosto minimálně. Jsem na konci 35. Tydnu. Jsem nyní ve stresu zda jet na pohotovost. Bricho mě nebolí víc než normálně, nekrvacim. Hlavně jdu zítra ráno má kontrolu na gyndu. Myslíte že i kdyby se něco nedej bože dělo do rána to počká? Nechci plasit zbytečně ale ani nic podcenit
dekuju moc
Jestli cítíš pohyby a nekrvacis mělo by to být v pořádku, ale vždycky, pro klid, je lepší zajet na pohotovost ![]()
Pohyby cítím a nekrvácím. Pokud bych nešla zítra k dr tak bych jela do nemocnice ale takhle si říkám že snad počkat do zítra je v pořádku. ![]()
Jestli jsi ve stresu, zajeďte na gyn. pohotovost na UTZ teď a ne až v noci. Budou radši. ![]()
Taky jsem tak upadla pár týdnů před porodem (na kolena a ruce), taky v prosinci
Malý se chvíli hodně vrtěl, asi ho to probudilo, ale nic mě nebolelo a k lékaři jsem nešla. Na pohotovost bych nešla, jestli máš strach tak si zajdi ráno, lepší než něco podcenit, ale určitě se nic nestalo ![]()
Tak to bude v pohodě. Nespadla jsi na břicho a ani na zadek.
Spadla jsem na konci osmého na zadek po uklouznutí. Tím, že mě břicho nijak nebolelo, pohyby jsem cítila, tak mimouse nikdo ani nekontroloval. Kdyby tě cokoliv bolelo, určitě jdi. U mě se řešilo vyvrácené koleno, na mimino se na pohotovosti ani nezeptali. Je to o tom jak se ty sama cítíš, nesmí být nic „jinak“.
Ja se ve 37tt složila na zem u baráku. Zima, led..natloukla jsem si kostrc. Nikam jsem nejela..Pohyby jsem cítila, krvácení žádné.. Ono to vevnitř musí něco vydržet. A do břicha ses neuhodila, tak buď úplně v klidu.
Spadla jsem ve stejném týdnu, akorát jsem si dala trochu do břicha… jela jsem pro klid duše do porodnice. Vše bylo ok. Jen jsem měla hlídat, kdyby neobvykle tvrdlo bříško nebo samozřejmě krvácení
Tak všem moc dekuju za názory a povzbuzení, dnes jsem byla s malou na kontrole, malá se má k světu a vše je v pořádku
preju krasne Vanoce ![]()