Pad v tehotenstvi,ne na bricho

Anonymní
10.3.22 12:23

Pad v tehotenstvi,ne na bricho

Krasne jsem spadla ze zidle, na ktere jsem „logicky“ stala.Az na zem jsem nespadla, skoncila jsem na zidli. Narazila jsem si stehno, bricho ani bok asi ne.
Jely byste na pohotovost? Muj dr.uz dnes neordinuje..Jsem v 37 tt. A to jsem tam tento tyden byla v nemocnici na registraci…nekteri lekari si mysli svoje…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9771
10.3.22 12:39

Každá má tu hranici, kdy jet, jinde. Když jsem byla na kontrole v porodnici, tak tam přijela těhule, že upadla na koleno. Normálně ji bez hloupých keců vysetrili, uklidnili a poslali domu. Takže jestli bys měla být zbytečně vystreslá, tak jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.22 12:55

Já bych nejela, ale já padám pořád nekde, už sem zvyklá, to bych nedělala nic jiného než pořád byla na pohotovosti. Ale pokud máš strach a uklidní tě to, tak jed, vyšetřit tě musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.3.22 13:32

Ja by som šla čo vás je po koho sprostých rečiach ide o vaše bábo nech si každý myslí čo chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
10.3.22 13:33

Jela bych. Pro klid duše. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.3.22 14:07
@Kriss Tina píše:
Já bych nejela, ale já padám pořád nekde, už sem zvyklá, to bych nedělala nic jiného než pořád byla na pohotovosti. Ale pokud máš strach a uklidní tě to, tak jed, vyšetřit tě musí.

Nespadla jsi to ty z té koloběžky v devátém měsíci? :lol:.. Možná se pletu, ale někdo to tady psal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.22 14:11
@Krista 1 píše:
Nespadla jsi to ty z té koloběžky v devátém měsíci? :lol:.. Možná se pletu, ale někdo to tady psal :pankac:

Ne koloběžkam sem se vyhýbala :mrgreen: mě stačí jít po chodníku a zakopnout nebo jít nakoupit a omdlit ve frontě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.3.22 14:13
@Kriss Tina píše:
Ne koloběžkam sem se vyhýbala :mrgreen: mě stačí jít po chodníku a zakopnout nebo jít nakoupit a omdlit ve frontě :mrgreen:

S tebou musí být taky radost :lol:.. Ale vím, že nějaká expertka tady taky psala právě o té kolobce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí