Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem ve 24+4, poslední 3 týdny jsem cítila pohyby pravidelně. Už jsem znala denní dobu, kdy mimčo kope. Minimálně po snidani a vždy večer v posteli, ale už druhy den necítím ani ťuk.
Mám angelsounds, srdíčko jsem slyšela, ale mám divny pocit z toho ze nic necítím. Mate někdo zkušenost?
Mohlo se jinak otočit. Ale jestli chceš mít jistotu, tak si zajed na kontrolu.
@Kopretina04 To se mi stalo taky nekdy okolo toho 24tt, mozna chvili driv. Mala normalne aktivni, pak den a pul vzdycky jen tak dva tuky a nic. Tak jsem zpanikarila ze tedy dalsi den uz jedu k mudr (i kdyz pres angelsounds srdicko normalne bylo slyset), ale vecer se zase rozjela a bylo. Kdyz jsem se na to pak ptala, tak mi taky mudr rikala, ze to bylo asi tim, ze byla natocena k pateri a kopala dovnitr, to pak neni citit, nebo aspon ne tolik.. Tak uvidis, ale i kdyz jsem si sama precetla v diskuzich, ze se deti pak ozvaly, i tak jsem byla rozhodnuta jet, kdyby dal stavkovala. Nastesti nebylo treba:)
Ahoj, někdy kolem 24tt jsem to měla podobne. Jela jsem do nemocnice a zjistili, ze se malá otočila, takže ty pohyby nebyly tak znatelné. V tomto období mají mimča ještě dost místa, takže tam dělají psí kusy
. Pro tvůj klid můžeš zajet na kontrolu, ale určitě bude vše v pořádku. ![]()