Pád ve 25.tt

2806
31.10.10 12:12

Pád ve 25.tt

Ahoj holky, asi před hodinou se mi stal takový nemilý pád venku. Uklízela jsem naše osmáky a když jsem chtěla vrátit klec na akvárium tak mi ujela noha a spadla jsem na tu klec…myslim že né přímo na břicho, ale narazila jsem si trochu sytdkou kost, jinak nekrvácim a pohyby cítim. Mám i přesto obavy…jestli se něco nemohlo pokazit. Zítra jdu na 3D UZ, myslíte že nemám histerčit a že bude stačit zítra se zeptat doktora jestli je vše o.k :nevim: ??? Moc díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
31.10.10 12:15

Já bych si pro svůj vnitřní klid zajela k doktorovi. udělají ti uz a ty budeš mít jistotu, že se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.10.10 12:17

Pokud nekrvácíš, nemáš neobvyklé křeče a pohyby normálně cítíš, tak bych nepanikařila. Taky jsem se uhodila (nevešla jsem se do futer :lol: ) z boku do břicha a když se nedělo nic neobvyklého, tak jsem to pustila z hlavy. Mimi je dobře chráněné, teď má ještě dost plodovky a místa kolem sebe, takže by ho to mělo dostatečně chránit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
31.10.10 12:22

vím, že pro svůj klid je lepší zajet si do nemocnice, ale zase si říkám, že když mě to břicho opravdu nebolí a nekrvácím, že snad bude stačit se zeptat zítra, když jdu na ten UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
31.10.10 12:52

Tak tohle se mi povedlo ke konci těhotenství, uklouzla jsem na dvorku a padla přímo na zadek, když to tak napíšu. Naštěstí se nic nestalo, malého jsem cítila, nekrvácela jsem, takže jsem to přestála a na přístí kontrole bylo vše o.k. Oni jsou bobísci chráněni plodovou vodou naštěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.10 13:55
vrobca píše:
Tak tohle se mi povedlo ke konci těhotenství, uklouzla jsem na dvorku a padla přímo na zadek, když to tak napíšu. Naštěstí se nic nestalo, malého jsem cítila, nekrvácela jsem, takže jsem to přestála a na přístí kontrole bylo vše o.k. Oni jsou bobísci chráněni plodovou vodou naštěstí. :kytka:

Plodová voda je sice chrání, ale znám případ kdy neuchránila v 7.měs. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
31.10.10 16:32
Elizabeth Corleone píše:
vrobca píše:
Tak tohle se mi povedlo ke konci těhotenství, uklouzla jsem na dvorku a padla přímo na zadek, když to tak napíšu. Naštěstí se nic nestalo, malého jsem cítila, nekrvácela jsem, takže jsem to přestála a na přístí kontrole bylo vše o.k. Oni jsou bobísci chráněni plodovou vodou naštěstí. :kytka:
Plodová voda je sice chrání, ale znám případ kdy neuchránila v 7.měs. :-?

To je smutný, také jsem to nemyslela obecně, že vždy ochrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
1.11.10 07:38

Nejde u páda jen o mimíska,ale při pádu se může začít odlučovat placenta.Na mě ke konci těhu spadla krabice,cítila jsme se taky v poho,pak jsem šla asi za dva dny k dr,tak jsme mu to říkala,říkal,že je vše v pořádku a kdyby se něco stalo tak nejpozději do 48h.spíš do 24h.bych už začala krvácet nebo mít ňáké problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.10 08:18

Mě samotnou tohle ale také stresuje, někdy se v posteli trochu převalím n břicho a připadám si jakobych si lehla na nafouknutý balonek, který chce prasknout.. Doktorka mi sice řekla že voda je stlačitelná a že dítě je tím chráněné, ale dítě asi stlačitelné není, tak nevím jak moc na něj tlačit můžu a co už je moc, napříkklad i u sexu pociťuju někdy tlačení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
1.11.10 08:38

Tak toho bych se zase tolik nebalá,že si lehneš trochu jako by nabřicho,pač já když čekala druhou dceru,tak první měla něco maličko přes dva roky :-P ,tak si to dovedeš určo představit,že nejdou na mě skočila,často jsem jí nosila,pořád lehala hlavou na moje břicho a sofi ju vždy začala kopat a to se jí líbilo,já měla spíš právě starch při pádu atd.toho odloučení té placenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.11.10 09:54

Holky, tak zatím je vše o.k, žádné krvácení, pohyby jsou stále, tak doufám, že odlučování placenty se nekoná…odpoledne jdu na ten 3D UZ tak to Dr. řeknu abych měla klid na duši…ale že jsem nemohla ani spát, úplně mě děsí co všechno se během těhotentsví může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.11.10 15:40

Tak 3D máme za s sebou a malá je prý také v pořádku, takže zaplať pán Bůh :palec: přidávám i foto z UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí