"Zmizení" bříška v těhotenství

946
31.10.10 08:53

"Zmizení" bříška v těhotenství

Ahojte holky,

jsem 24.tt a musím říct, že jsem měla celkem už velké bříško. Avšak ráno po probuzení jej mám evidentně menší, což poznal i manžel. Nechápu proč :nevim: . Stalo se vám to někomu nebo poradíte, čím by to mohlo být? Může to být třeba i sexem? Čekám první miminko a vyděsilo mě to, protože nevím, co se děje.
Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8707
31.10.10 09:06

taky mívám ráno bříško menší než večer :wink: .....sexem to není určitě,stačí aby se miminko otočilo jinak nebo zmizel otok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
31.10.10 09:11

Myslím si, že je to normální, taky jsem to tak měla po ránu a večer už bylo zase velký bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
31.10.10 10:03

Jojo, já taky vždycky měla ráno bříško malý a večer zas buben :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.10.10 10:12

Klid, já to měla úplně stejně a mám 4 děti :wink: :wink: . Ráno menší a večer větší :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.10.10 10:20

úplně normální… večer jsi více najezená, můžeš více zadržovat vodu.. i za netěhotna jsem mívala ráno břicho plošší, než večer :) i teď cítím, že ráno je bříško menší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.10.10 11:29
i ty děti máš ráno menší a večer větší?? :lol:
vykyna píše:
Klid, já to měla úplně stejně a mám 4 děti :wink: :wink: . Ráno menší a večer větší :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.10.10 11:51

já jsem teda ve 12tt ale mám to taky…rano nic a večer vypadám , že jsem v 6 měsíci :-D taky si myslím, že jak je člověk najezenej nevykakanej :lol: a nafouklej a nacucanej vodou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.10.10 11:52
kacusek píše:
vykyna píše:
Klid, já to měla úplně stejně a mám 4 děti :wink: :wink: . Ráno menší a večer větší :-P

Já ani nevím, ten nejstarší už mě dávno přerostl, spíš mi přijde, že já se zmenšuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.10.10 12:30

Večer mám o 5 cm víc v obvodu břicha,i se cítím hůř fyzicky,takže neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.10.10 15:36
:-D jojo to se může stát… :lol:
vykyna píše:
kacusek píše:
vykyna píše:
Já ani nevím, ten nejstarší už mě dávno přerostl, spíš mi přijde, že já se zmenšuji :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym111
2.11.10 08:59

ahoj,bud uplne v klidu,ja mela to same ve 20 tydnu,dokonce me to vydesilo,tak ze jsem volala porodni asistence a ta me rekla,ze se me asi zmenil tvar delohy a ze je mozne ze brzy zacnu citit pohyby a opravdu,druhy den,prvni motylci v brisku :kytka: rikala,ze i kdyby(nedej boze)nebylo s mimcem neco v poradku,urcite to nezpusobi zmenseni bricha.

• Citovat
  • Upravit
7726
24.2.14 07:18

Hlásím se do této diskuze po 4letech…ale mám dotaz na stejné téma… dnes jsme 14tt. V noci jsem si sáhla na bříško a nemohla jsme ho najít :roll: jsem trošku při těle a najednou bříško fuč. Jako by mi v poloze na zádech bříško zapadlo někam k páteři :roll: jestli si to dovedete představit??? myslíte, že je to v pořádku?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 10:08

Ahojte, prosím o anonyma (o těhotenství mám v plánu říct až po screeningu) a o obnovu tématu.
Jsem na přelomu 12./13. tt. Jsem jak lunt a kvůli těhu zvracení jsem ještě zhubla na příšerných 45 kg. :roll: Snad to je možná důvod, proč na mně bylo strašně brzy vidět bříško. Už v 10. týdnu se mě zvědavá kolegyně ptala, jestli nečekáme mimčo. Jedno dítě už mám a tehdy mi pupek vykouknul až kolem 15.-18. týdne. Říkala jsem si, že je to asi kombinací té vychrtlosti (bříško víc razí) a tím, že je to už druhé mimčo.
Ještě o víkendu si manžel pochvaloval, že už mám pěkné pupendo a utahoval si ze mě, jestli to nebudou dvojčátka.
Včera k večeru jsem měla pocit, že je bříško nějak menší. A dneska jsem se vzbudila úplně plochá. Docela mě to vyděsilo.
Zároveň mám už pár dní hojný řídký výtok, tak doufám, že to nemůže být v tomto týdnu ještě plodovka?!
Omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale fakt mám divný pocit.
Díky moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21311
17.1.19 10:09

Jed k dr nebo na ambulanci ať te prohlédnou. Plodovka to klidně byt muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie