První těhotenství – co je normální?

569
29.10.10 14:02

První těhotenství

Ahoj milé těhulky.
Mám teprve 10 dni spoždění a podle třech testů je jasné, že jde o těhotenství. Hold 2 čárky jsou 2 čárky. Mám ale strach. Pořád mě pobolívá bříško jako bych to měla dostat a občas mě tam i divně píchne. Také děsné bolení prsou to občas proloží. Myslíte, že je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
29.10.10 14:15

Já sem to měla úplně stejně. I stěma prsama. Je to prý těma změnama v děloze, zahnízdování zárodku a tak. Tak sem z toho byla nesvá a když sem se na to ptala mého původního doktora, tak se mě zeptal jestli jako chcu předepsat něco proti bolesti nebo co si jako představuju,že udělá. A přitom stačilo říct, že je to běžná věc, ať se nestresuju. Tak sem ho vyměnila. Jinak přeju hodně štěstí a gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
29.10.10 14:22

Jůůů děkuji za odpověď. Mám strašné strachy i když to je asi normální. Miminko jsme si moc přáli a teď mi běhají hlavou hrozné věci. Taky si myslím, že se uklidním po souhlasu doktora, že se jedná o normální a zdravé těhotenství. Nevíte ještě v kolika týdnech je na ultrazvuku něco vidět? strašně se na to těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.10.10 14:22

Ahoj, to, že tě bolí břicho jako při ms je úplně normální, čekala jsem ji a bolelo mě břicho, ale potvora nikde - naštěstí, to bolení je rostoucí děloha. Jinak mě taky občas píchlo někde a je to ještě dneska. Takže je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
29.10.10 14:24

Děkuji moc za odpověď. Mám totiž strach, že je něco špatně. O těhotenství vím teprve 3 dny a to jen z těhotenských testů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
29.10.10 14:28

Je to normální, já byla podle tlaků v břiše přesvědčená, že přijde MS a nepřišla… na testíku následně // a břicho bolelo furt… prsa mi teda začala dýl, ale to je individuální. Hlavně se nestresuj a raduj se, ať je mimís spokojenej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.10.10 14:30

Ahoj, neboj se, je to úplně normální, že tě tu píchne, tu zabolí :wink: Já jsem si při prvním těhotenství dokonce diagnostikovala zánět dělohy, jak mě děsně bolelo břicho a bylo z toho těhotenství :mrgreen:
Na UZ jsem byla poprvé v 5./6.tt :wink: Dýl jsem nevydržela, ale pokud vydržíš tak do 7./8.tt, mělo by už být vidět i srdíčko :wink:
Gratuluju a přeju, ať vše probíhá, jak má :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
29.10.10 14:40

NO tak to jsem ráda, že toto píšete :huban:
Myslím, že déle jak do 8.11 nevydržím co se týče ultrazvuku. Už teď jsem děsně natěšená a hlavně chci mít klid tím, že mi doktor potvrdí těhotenství. Já jsem tak šťastnáááááááááááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
29.10.10 16:25

Moc gratuluji k těhotenství! Opravdu se ničeho neboj, měla jsem to samé a doktorka mi řekla, že to souvisí s uhnízďováním zárodku v děloze, takže je to v pořádku. A bolest prsou je taky normální. Jo, těhotenství, to jsou prostě změny :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.10.10 20:01

ahojda :wink: taky moc gratluju k těhotenství :kytka: a přidávám se…měla jsem to na začátku úplně stejně, přesné příznaky jako přes MS :lol: …takže neboj, je to normální a určitě bude všechno v pořádku, já jsem teď 28+1tt :wink: tak držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.10.10 15:45

přesně fazolka se zavrtává a dělá si pelíšek já měla bolesti denne skoro 2 měsíce a nic mi není a fazolka už bude začínat 4 měsíc pomalu :lol: neboj a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
31.10.10 19:59

Jasně, je to normální. Mě bolelo takhle ze začátku pořád v podbřišku. Tak jsem se pořád bála, abych to nedostala. Prý je to tím, jak se roztahuje děloha… Prsa bolela občas taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
31.10.10 20:45
Smigii píše:
Děkuji moc za odpověď. Mám totiž strach, že je něco špatně. O těhotenství vím teprve 3 dny a to jen z těhotenských testů. :-)

Jsem úúplně ve stejné situaci, dneska je to druhý den, co o tom vím. Taky mě bolí prsa ale neskutečně se na to těším a 9 měsíců je pro mě momentálně nepředstavitelně dlouhá doba, nejraději bych už nakupovala oblečky, kočárek a postýlku… nebýt přítele který mě v tom usměrňuje tak už bych to měla asi doma :-D a jinak, moc gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
1.11.10 10:02

Každý den se bojí, že se dole stane něco ošklivého. Jak mě v bříšku píchne hned jsem jako v tranzu a říkám si zda se nic nestalo. Jééé už abych šla k tomu doktorovi a on mě ujistil, že je vše jak má být. Bříško už tolika nebolí, ale teda ta prsa auuuuu :oops:
Přítel si ze mě dělá srandu, že bych mohla jen spát, pít a čůrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky