Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jdi k doktorovi. Pro jistotu a pro svůj klid. Kor když se uhodilo do hlavy o komodu. Zřejmě to nic nebude, ale je to lepší zkontrolovat. A hlavně v klidu. Minulý týden mi spadl můj 7 měsíční syn z postele. Já spala, on mě prelezl a spadl. Doktorka ho zkontrolovala a řekla mi, že se to stává a že jí se to stalo u obou dětí. ![]()
Nikam bych nešla, kontrolovala bych ho doma. Stejně doktorka neudělá žádný speciální vyšetření, než to co zvládneš sama doma.
Já myslím že bude malé v pořádku. Pokud jsi nešla už včera tak dnes už bych to nechala bejt a hlídala ho. Děti bohužel padaji
Nebo pro klid doktorce jen zavolej.
Taky se mi jednou stalo
Ale opravdu to zvladl bez nějaké úhony. Spíš bych sledovala, kdyby byly nějaké změny, ale stalo se to už včera, tak by to mělo být dobrý. Pokud chceš jistotu tak si samozřejme dojdi k doktrovi.
@Martina86 píše:
Já myslím že bude malé v pořádku. Pokud jsi nešla už včera tak dnes už bych to nechala bejt a hlídala ho. Děti bohužel padaji![]()
![]()
Nebo pro klid doktorce jen zavolej.
Deti padají, od toho jsou rodice aby tomu zabranili… vždyť mohlo mit prasklou lebku po takovem padu. To me vždycky nasere jak nekdo napise jak kdyby to bylo normalni nechat dite padat.
Zakladatelko, asi to bude už ok, pozde bycha honit…
@Kaileee mám 3deti ať jsem se snažila sebevíc tak vždycky jsem pádu nezabránila. Tady asi promluvila paní dokonalá. Myslím že není na místě zakladatelku strašit a je to tak děti bohužel padaji. Těhle pádu ještě u zakladatelky bude a může si kdo chce říkat co chce.
@Martina86 píše:
@Kaileee mám 3deti ať jsem se snažila sebevíc tak vždycky jsem pádu nezabránila. Tady asi promluvila paní dokonalá. Myslím že není na místě zakladatelku strašit a je to tak děti bohužel padaji. Těhle pádu ještě u zakladatelky bude a může si kdo chce říkat co chce.
Je rozdil jestli ti spadne krehke pulrocni a nebo decko, co ma rok a pul. Tak proboha snad se ji to aspon par měsíců nestane. Dokonala nejsem a stát se to muze, ale fakt to není normální
Právě že i tyhle malé děti padaji. Právě proto že to člověk nejméně čeká. Mě se to stalo u prvorozeného syna a to bylo místo kde jsem si byla jistá že nespadne. Pak už jsem si na to dávala majzla ale stalo se. I zakladatelka si dá už vetsi pozor. Ale stalo se to už včera takže mrně bude určitě v pořádku. Tak proč ji strašit či vše se může stát myslím že ona to ví sama. ![]()
Ale tím jsem samozřejmě nechtěla říct že může zakladatelka nechat své dítě běžné padat. Taky jsem byla ráda za každý pád kterému jsem zabránila
Ale už se stalo.
Soucítím… My jsme byli včera na rentgenu hlavy, osmnáctiměsíční se postavila nahoru na schody, rozmáchla se rukama a já jsme stačila akorát říct „Neská-“ a ona se s blaženým úsměvem odrazila, skočila a protože si přilehla ruce, spadla na hlavu
Naštěstí to byly jenom dva schody. Nic ji není, ale má modrou bouli přes celý čelo.
První a třetí miminko mi z gauče, postele atd taky párkrát spadly, ale nikdy jsem nikam nejeli. Ale spadly jen na zem, o nic se nechodily. Nevím, jestli to řešit ![]()
Vím, je tu X diskusí…
Včera mi půlroční dítko spadlo z postele. Tak rychle se okulilo… spadlo na záda, ale hlavičkou se uhodilo o komodu. Má na hlavičce vidět šlinc od hrany. Brečelo jako tur, ale 15 minut na to vypilo své mlíčko, trochu pofňukávalo. Usnulo 2 hodiny na to, pak bylo veselé a v noci spalo jako vždy. Jen teď ráno to není smíšek jako obvykle.
Já skoro nespala, nadávala si. Ale vzhledem k tomu, že nebylo spací, nezvracelo, zorničky dobré, k doktorovi jsem nešla.
Teď si tu počítám diskuse a teprve to na mě padlo. Mám jít aspoň k obvodní, nebo dál pozorovat, když se chová standardně?
Prosím anonym. Stydím se.