Pád ze sedačky

25324
17.12.10 19:15

Pád ze sedačky

Ahoj mamči,prosím poraďte:malej spadl ze sedačky,není vysoká,ale on po ní rád běhá.Bohužel jsme ho neviděli ani jeden,byla to rychlovka.Takže nevíme,jak spadl.Zadunělo to,chvilku řval,pak se uklidnil.Vypadá to,že mu nic není,hýbá se normálně,piškot si vzal a dal do pusy,takže motorika snad v pořádku…jaké by byly ev. příznaky,kdyby se něco dělo?
díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
17.12.10 19:20

Momi myslim že už si tu dost dlouho aby si věděla jaké ty příznaky jsou když je to tu denně :lol: :lol: ,ale zorničky,malátnost,zvracení,špatná motorika,spavost,prostě divné věci.
Neboj se určitě to bude v pořádku.V noci bych budila jestli reaguje stačí pošimrat :palec: .Držim palce
Zkus vyhledavač určitě ti to tady na emiminu najde i další postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.12.10 19:21

Mě kluci taky občas spadnou ze sedačky jak tam dělají kraviny a jsou v pohodě.
Pokud reaguje a jí tak jak vždycky tak bych to neřešila.Jen kdyby zvracel nebo byl netečný nebo uplakaný tak bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.10 19:21

https://www.emimino.cz/hledani/?…

tady najdeš vše potřebné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.12.10 19:26
Kamča.dalmatinka píše:
Momi myslim že už si tu dost dlouho aby si věděla jaké ty příznaky jsou když je to tu denně :lol: :lol: ,ale zorničky,malátnost,zvracení,špatná motorika,spavost,prostě divné věci.
Neboj se určitě to bude v pořádku.V noci bych budila jestli reaguje stačí pošimrat :palec: .Držim palce

Já vím,spíš jsem se lekla,a taky jesem nevěděla,jak spadl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.10 19:28
momi33 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já vím,spíš jsem se lekla,a taky jesem nevěděla,jak spadl :nevim:

Já myslim že Martínek už je docela velkej takže ty reflexy má už lepší než miminko,takže bych to spíš viděla že s toho bude nanajvejš boule :hug: .Jenom bych sledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.12.10 19:38
Kamča.dalmatinka píše:

Můžeš 100 x vědět u jiných, ale jak jde o tvoje dítko panikaříš… to tak je. Já si to dneska užila taky a ještě mě čeká 24 hod pozorování. Spadla na hlavu a začalo se soplíkama téct krvavé, auto pod sněhem, tak jsme radši volala sanitku. Pro jistotu. JIank žádné příznaky zatím nemá. jen trošku mrzoutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.10 19:44
Markit.Hl píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Můžeš 100 x vědět u jiných, ale jak jde o tvoje dítko panikaříš… to tak je. Já si to dneska užila taky a ještě mě čeká 24 hod pozorování. Spadla na hlavu a začalo se soplíkama téct krvavé, auto pod sněhem, tak jsme radši volala sanitku. Pro jistotu. JIank žádné příznaky zatím nemá. jen trošku mrzoutí

Já to znám.U takového případu bych taky zavolala sanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.12.10 20:19
Kamča.dalmatinka píše:

Přesně tak. Jen pošimrat je k ničemu - pokud by nereagovala, je už pozdě, to už nikdo nepomůže. Je třeba kontrolovat to samé, co přes den, tedy hybnost všech končetin, zornice. A nebo se na to vyprdnout a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.10 20:43
Alpaka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Přesně tak. Jen pošimrat je k ničemu - pokud by nereagovala, je už pozdě, to už nikdo nepomůže. Je třeba kontrolovat to samé, co přes den, tedy hybnost všech končetin, zornice. A nebo se na to vyprdnout a doufat.

No jo ale to je těžké.Maty když spí tak prostě spí a i kdybych ted šla a s postýlky ho vyndala,oblékla,nebo cokoliv tak je jak hadrová panenka a ani oči neotevře.Při lochtání aspon vim že ještě žije :lol: ,takže kdyby něco tak já vubec nepoznám jestli reaguje když nereaguje ani normálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.12.10 20:50

jen vím, že mi v nemocnici říkali, když upadl, že ho nemám dávat ke spánku, tak dvě odiny po pádu - kdy se bouchl do hlavičky.
Známá i švagrová to taky říkaly, že se to nesmí - nemá… asi z důvodu kdyby měl omdlít následkem pádu, že by spal, nevím, teda proč, ale spát se nemá dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
17.12.10 21:07

Ahoj,mam kluka,ktery pada pouze na hlavu,nikdy nemel odrene kolena,ruce,nebo cokoliv jineho,ale na hlavu pada porad,jednou mel rozseklou hlavu.Opravdu cekam,,kdy bude mit hlavu na dve pulky,protoze to jsou rany jak z děla.Pokazde jsem jela na pohotovost a asi po pate navsteve mi dr. s usmevem rekl,ze to vypada jako kdyby jsem kluka tyrala :lol: a rekl mi,ze jezdit pokazde nemusim.Dite nedavat po padu 2 az 3hodiny spat a vse,co delat vse,co napsaly holky.A i kdyby se dite prastilo do hlavy treba vecer ve 20:00 a zvracet by zacalo treba ve 3 rano,okamzite prijet,i po takove dobe to muze patrit k urazu.Jaruna

• Citovat
  • Upravit
25324
17.12.10 21:44

Doufám,že bude dobrý…teď ho dáváme spát,a v noci budem kontrolovat.Jinak se chová úplně normálně,bral si pití,hračky,běhal,zas lezl na sedačku :roll: není to velká výška,ale on když se rozběhne,tak je to prudké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.12.10 22:03

každej mrnous nekdy takhle spadne :kytka: - je to kluk, bude toho časem víc :roll: než vyrostou asi si ještě užijeme pořádný nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.12.10 22:19

Dneska mi řekli,že mám kontrolovat i v noci, prostě do ní prtnout a když se pohne, je to v poho. hlavně s ní nemám nějak třást nebo ji šíleně budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí