Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nj ale ty gumicky nikde nemaji. byla jsem v plzni b 5ti optikach. hruza
@Alenka jj, přesně ty brzdičky jsem chtěla poradit - dcera má právě ty mléčné a brýle drží na nose bezvadně!!! My je kupovali před rokem ve Focus Optiku v Praze v Kobylisích, ale teď je tam sháněla kamarádka a neměli je
Teď si necháváme dělat nové brýle, tak doufám, že je seženu, nebo holt využiju ty staré. Myslím, že je to mnohem praktičtější než přendavání gumičky přes hlavu, není to prakticky vidět a je to měkounké, takže netlačí.
Tak ty brzdičky prý mají v nějaké optice v Praze Modřanech. Kdyby někdo chtěl zjistím adresu!
@andreiika píše:
@Alenka jj, přesně ty brzdičky jsem chtěla poradit - dcera má právě ty mléčné a brýle drží na nose bezvadně!!! My je kupovali před rokem ve Focus Optiku v Praze v Kobylisích, ale teď je tam sháněla kamarádka a neměli jeTeď si necháváme dělat nové brýle, tak doufám, že je seženu, nebo holt využiju ty staré. Myslím, že je to mnohem praktičtější než přendavání gumičky přes hlavu, není to prakticky vidět a je to měkounké, takže netlačí.
Dobrý den, prosím Vás, nevíte, jak se oficiálně ty brzdičky jmenují? Zkoušela jsem různé varianty, ale nikde jsem je na netu neobjevila… Byla jsem v několika optikách u nás v Hradci Králové, ale nikde mi je ani nenabídli.. jen v jedné optice mi udělali do postraniček dírky, abych tudy mohla protáhnout kloboukovou gumku.. když jsem dnes pro ni byla v galanterii, tak mě slyšela nějaká paní a o existenci těch zarážek mi řekla (ani v jedné optice mi neřekli, že to vůbec existuje).. tak jsem „googlila“ a objevila tuto diskuzi… Pomůžete mi někdo, prosím, s tím názvem? Díky moc ![]()
Silikonové zarážky, brzdičky…?? nevím, my je kupujeme už delší dobu (je to lepší než ty gumičky přes hlavu, vždycky se nakonec přetrhli), ale po čase taky prasknou jak je furt nandáváme a sundáváme (nosíme okluzor, takže každý den). My je prvotně koupili v hradci v sanatoriu, kam 2 x ročně jezdíme - HOS - hradecké oční sanatorium… a teď je kupujeme normálně v optice. na netu jsem nehledala… mají různé velikosti…
@Tučnič píše:
Silikonové zarážky, brzdičky…?? nevím, my je kupujeme už delší dobu (je to lepší než ty gumičky přes hlavu, vždycky se nakonec přetrhli), ale po čase taky prasknou jak je furt nandáváme a sundáváme (nosíme okluzor, takže každý den). My je prvotně koupili v hradci v sanatoriu, kam 2 x ročně jezdíme - HOS - hradecké oční sanatorium… a teď je kupujeme normálně v optice. na netu jsem nehledala… mají různé velikosti…
Dobrý den, díky - včera jsem zkusila další optiku v HK a měli je tam!.. takže dneska tam pro ně s malou dojdu, aby jí to odborně upevnili… Díky ![]()
Holky taky jsem dlouho hledala a našla jsem tady, za hubičku (z číny) https://www.aliexpress.com/…5282375.html?… dáte si tam češtinu a objednáváte. Poštovné zdarma
Ahoj holky, mám taky problém s brýlkama pro staršího…Mladší má na nožičkách brzdičky a super, brýle drží. Teď jsme koupili brýle i staršímu a pořád mu sjíždějí z nosu, tak jsem deska v optice koupila pruhledné brzdičky, aby nebyly tak vidět, ale zapomněla jsem, že má na konci nožiček obrazky Ironmana a přes ně ty brzdičky nenarvu prostě. Máte taky někdo takovéhle brýle a brzdičky jste sehnali? Já jsem uplně na nervy, jak má ty brýle pořád na půl žerdi… ![]()