Padající opičky - barva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
29.11.11 06:51

Padající opičky-barva opiček

Dobré ránko, budu objednávat klukům hru Padající opičky, ale rozhoduji se, jestli objednat variantu s hnědými opičkami nebo barevnými. S hnědými se mi líbí víc, ale s barevnými mě napadla možnost úpravy pravidel, kdy např. zelená opice by byla za 1 bod, modrá za 2 a červená za 3, hráč by musel přemýšlet i nad tím, jaká opice spadne a kolik bude mít trestných bodů - varianta pro kluky až budou starší, hru jsem ale nikdy ve skutečnosti neviděla, tak nevím, jestli je to vůbec reálné a dá se odhadnout, které opice vypadnou. Prosím kdo máte hru doma, poraďte. Děkuji :kytka: Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30302
29.11.11 07:25

Jednou jsem tuto hru hrála a byla to sranda. Myslím, že ten nápad s padáním barevných opiček není špatný, jak to půjde korigovat, aby spadla ta za míň bodů je otázka. Pokud by to nešlo tak furt můžou hrát podle normálních pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.11.11 08:17

S barevnými opičkami neporadím.
My máme hnědé.
Ale další možnost hraní je,že se člověk snaží,aby mu vypadlo opiček co nejvíc.
Moje děti jsou hamižné,tak hrají tuto variantu raději :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.11.11 09:02

moje dcera taky hraje stylem kdo si víc nahrabe vyhraje :mrgreen:
jinak máme taktéž hnědé, ono na začátku je tam těch opic moc takže to nějak nejde dopředu přemýšlet, aby spadla ta nebo ta. Ale pokud jsi narazila na barevné tak klidně kup, bude to pestřejší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.11.11 09:02

Taky máme hnědé…Pate81- ani u nás neprošla varianta, že vyhrává ten, kdo má nejmíň opiček…prostě čím víc tím líp :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.11.11 09:46

tak malý taky ze začátku hrál, aby měl nejvíc. Prostě mu ti připadlo nějaké divné, že by jich měl mít co nejmíň :-) ale teď už to pochopil a hrajem normálně. My máme tu levnější variantu-ne ten drahý originál, takže jen hnědé opičky-mám pocit, že ty barevné jsou v těch drahých, ale nejsem si jistá. A dobře, že máme jen hnědé, páč nás syn je perfekcionalita a když viděl u kamaráda barevné opice, tak to právě komentoval, že opice je přece hnědá. Ale pokud si vaše děti nezakládají na takových detailech :lol: klidně kup barevnéa uvidíš, jestli to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.11.11 10:24

Moc děkuji za všechny postřehy :palec: . Já budu kupovat ty levné, ty mají i ve variantě opice hnědé i opice barevné, jak jsem psala, také se mi líbí víc ty hnědé, ale připadalo mi, že s barevnými by se daly vymyslet různé varianty hraní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.11.11 11:09

Taky jsem to jednou hrála, s hnědými, myslím, že korigovat která spadne je dost obtížné, určitě ze začátku, ale proč ne. Třeba vymyslíš i jiné varianty a pak by ti bylo líto, že máte hnědé.. Určitě bude s barevnými víc možností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí