Skákací balon - smraďoch

4155
28.11.11 08:58

Skákací balon - smraďoch

Ahoj holky,
včera si Anežka dovezla od tatínka skákací balon, dostala ho k narozeninám. Balon vypadá super, pěknej obrázek, podle popisu český výrobek, unese i mě :oops: . ALE ten balon smrdí jak bolavá noha :poblion: :poblion: :poblion: . Takovej chemickej zápach. Dala jsem ho nanoc do chodby a přesto mě ten smrad v noci vzbudil a balon šel na balkon. Teď ráno smrdí pořád stejně. Co s ním? Doma to nechci, vyhodit to nemůžu, to by holka nerozdejchala (dárek od tatínka je dárek od tatínka :roll: ). Vrátit tatínkovi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
28.11.11 09:01

asi bych to tak udělala, odvezla k tatínkovi s tím, že si u něj bude mít holka s čím hrát :mrgreen: To by se snad holce vysvětlit dalo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.11.11 09:09

vetsinou to za par dni vysmrdi, nech to na balkone tyden a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.11.11 09:25

Asi 14 dni zpet jsem koupila nafukovaciho skakaciho konika tez hrozny zapach.chtela jsem ho vratit dcerka si an ej zvykla. Jinak jsem ho poradne osprchovala vydrhla mydlem a na noc odlozila do vany s vodou.Konik uz tak nesmrdel ani kdyz necham zavrene dvere je to v poho akorat kdyz k nemu cuchnu tak to citim.Par dni to mu to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.11.11 09:25
jizvíková píše:
vetsinou to za par dni vysmrdi, nech to na balkone tyden a uvidis

Jasne, vyvane. A treba bych ho i umyla, treba je smrad jen na povrchu!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.11 09:36

Já koupla před časem tu zebru.No to byl smrad :poblion: .Psala sem prodejkyni ta poradila mýdlovou vodu,pak octovou vodu,nechat vyčichnout.Když nás všechny s toho bolela hlava tak sem ho poslala zpět.Koupila sem pak jiného sice o dvěstě dražšího než tuhle chemku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
28.11.11 09:44

Tak jo, dnes ho vydrbu mýdlem a dávám mu týden na rozmyšlenou. Když nepřestane zápachat, tak se stěhuje k tatínkovi, ať si užívá on. Smraďoch jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.15 15:15

Ja bych taky udelal to že bych to tatínkovy vratila babička pořídíla synovy zebru a ona to byla čínská co smrdela tak to rozdala do uprchlickejch detí a koupil skákací balo john a navíc Murka foto skákacího míčd

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino