Padání vlasů - úklid

15473
20.12.13 21:37

Padání vlasů - úklid

Padají mi vlasy. Už roky. Nikdy mi nic nepomohlo. Kupodivu ještě nejsem plešatá - občas mám malinko lepší období a vlasy mi dorůstají nové. Je to pořád dokola. Asi mi už nikdy nic nezabere - přece jen jsem toho zkusila dost. Můžete mi klidně poradit, co vám zabralo. Ale účel diskuze - úklid. Uklidím - nikde ani vlásek - a za chvíli všude vlasy - jak kdybych neuklízela. Už fakt nevím, co s tím. Vlasy jsou všude a já je pořád dokola uklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
20.12.13 21:39

Já se češu zásadně nad záchodem a následně papírem hned posbírám nejbližší okolí. Docela to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
20.12.13 21:43

Mě vždycky pomohl pyridoxin, stojí cca 30,– a brát to s panteholem, tabletky…do týdne oprvadu rapidní zlepšení… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
20.12.13 21:43

A doma culík… Nosím furt, i v posteli. Jinak bych mohla vysávat dvakrát denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.12.13 21:44
@Sára 1 píše:
Padají mi vlasy. Už roky. Nikdy mi nic nepomohlo. Kupodivu ještě nejsem plešatá - občas mám malinko lepší období a vlasy mi dorůstají nové. Je to pořád dokola. Asi mi už nikdy nic nezabere - přece jen jsem toho zkusila dost. Můžete mi klidně poradit, co vám zabralo. Ale účel diskuze - úklid. Uklidím - nikde ani vlásek - a za chvíli všude vlasy - jak kdybych neuklízela. Už fakt nevím, co s tím. Vlasy jsou všude a já je pořád dokola uklízím.

já doma nosím culík nebo bobíka si dělám a češu se jen v koupelně a po bytě jsou všude moje vlasy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.12.13 21:44

@Sasanka30 to si zapíšu a vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.12.13 21:47

@Sára 1 doma mám stále vlasy v culíku, nebo uplně v drdůlku, a chodím stále s ručním vysavačem, a vlasy jsou stejně všude :nevim: a vlasů mám stále tak na tři hlavy, kadeřnice ze mě šílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
20.12.13 21:49

Zkoušela jsem hodně vitamínů, vodičky, dusík. Vlasy si češu zásadně v koupelně, vlasy seberu. Nosím culík, ale prostě vlasy jsou uplně všude. Fakt to nechápu, kolik jich vypadne. Pořád obírám vlasy z oblečení, v posteli jich je taky hodně a na podlaze ty chuchvalce. Už jsem na to fakt alergická. Jednou někde projdu a už se jich tam x válí. Nejlepší by bylo nechat se ostříhat na ježka - ale to fakt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
20.12.13 21:53

@mijah zkus..me to tenkrat poradil doktor na pohotovosti..obvodacka mi predepsala v injekcich myslim B12 a jelikoz ji mam daleko tak jsem chodila na pohotovost, aby me to pichli a jednou se me doktor zeptal na co to mam, tak jsem mu rekla, ze mi padaj vlasy a on mi na to rekl:Tak slecinko po tomhle Ti vyroste ledatak prd. l :mrgreen: no a napsal mi na papirek co si mam koupit a muzu Ti rict, ze jsem fakt po tydnu byla prekvapena :palec: :lol:

Příspěvek upraven 20.12.13 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.12.13 21:54
@renda81 píše:
já doma nosím culík nebo bobíka si dělám a češu se jen v koupelně a po bytě jsou všude moje vlasy :cert: :cert: :cert:

PŘESNÝ :cert: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
20.12.13 22:10
@Sára 1 píše:
Zkoušela jsem hodně vitamínů, vodičky, dusík. Vlasy si češu zásadně v koupelně, vlasy seberu. Nosím culík, ale prostě vlasy jsou uplně všude. Fakt to nechápu, kolik jich vypadne. Pořád obírám vlasy z oblečení, v posteli jich je taky hodně a na podlaze ty chuchvalce. Už jsem na to fakt alergická. Jednou někde projdu a už se jich tam x válí. Nejlepší by bylo nechat se ostříhat na ježka - ale to fakt nechci.

Poradil Ti ten Pyridoxin a Panthenol? No tak to zkusím, ale Pyridoxin jsem už brala, Panthenol nevím. Přece jen se mi to táhne roky a už si ani nepamatuju, co jsem zkoušela a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
20.12.13 22:18

@Sára 1 Padání vlasů je většinou příčinou nějakého vnitřního problému..Sama s tím mám zkušenosti, že mi padaly dvakrát v živote tak šíleně vlasy, že jsem během 3 týdnů měla kouty a doslova sbírala chomáče. Teprve pak se přišlo na to, že nemám v krvi téměř žádné železo, že jsem tak chudokrevná, že se i mudr. divila, že jsem nekde nezkolabovala. Zjištovala jsi nekde příčinu? Štítná žláza, magnesium, železo- to jsou hlavní příčiny padání vlasů…A pak proste imunita, stresy, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
20.12.13 22:19

Mám to taky. Vlasy všude. K tomu máme psa, takže plus jeho chlupy a vysávám denně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
20.12.13 22:20
@Sára 1 píše:

Mám to stejný! Taky si říkám, že těch vlasů mi padá tolik! Nejvíc jich mám v posteli, občas si říkám, že by z těch mých popadaných mohla být slušná paruka! Mě na vlasy pomohlo snad jen těhotenství :mrgreen:, to jsem měla vlasy úplně nádherný. Teď už zase padají a chudák syn jak se tak různě plazí po bytě, tak sbírá ty moje vlasy, ono je snad až nemožné je všechny najednou z bytu odstranit, protože jsou úplně všude a jak už tu zaznělo, tak doma nosím vlasy stažené a stejně je nacházím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
20.12.13 22:21
@Sára 1 píše:
Poradil Ti ten Pyridoxin a Panthenol? No tak to zkusím, ale Pyridoxin jsem už brala, Panthenol nevím. Přece jen se mi to táhne roky a už si ani nepamatuju, co jsem zkoušela a co ne.

Zkus to neni to drahy a ber kazdy den od kazdeho jednu tabletu a kdyz jsem si myla vzdy vlasy tak se mi chtelo az brecet, nebo kdyz jsem si je mokre rozcesavala, vzdy to beru pravidelne tri mesice a strasnou dobu mam pak pokoj a kdyz zacnou zas, koupim tyhle vitaminy a mam klid…samozrejme nic nezarucuji, to je jen ma zkusenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný