Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky padaji mi vlasy mám 5ti mesicni holcicku ktereou kojim chci se zeptat jestli muzu biotin nebo hair burst a ještě mi poradte co je lepsi dekuju ![]()
Biotin jsou akorát vitaminy, ne? To by asi nemělo vadit. To druhé neznám. Nejlepší bude poradit se v lékárně.
Kupovala jsem nedávno vitaminy na vlasy pro maminku, ale nevzpomenu si název. Ale ani jedno z toho, cos napsala. V lékárně by měli vědět, co můžeš při kojení.
@Ivčá44 vitaminy jsou ti k prdu, kdyz mas rozhazene hormony. Musis vydrzet, prejde to samo. Akorat vyhodis penize.
@Ivčá44
nic ti nepomůže, já měla taaaaaaaak krásné vlasy.. Mám doteď ale když si udělám culika tak mám někde bílé fleky
a jsem od porodu 7 měsíců a furt stejný. takže culiky nedělám a nikdo nic nevidí, ale když se meju tak všude vlasy.. Ucpana vana, čistim 2 x týdně.. Když peru, vyndam pračku a v té jsou taky vlasy.. No každopádně kolik těch vlasů ja denně „najdu“ je jich tak cca víc než stovka, tak si říkám že je fakt divný ze nejsem plesata celá.
Mě pomohl Panthenol 40mg…po měsíci mi začaly podrůstat nové vlasy…
Ach jo já nebydli v CR takze je to těžký
v lekarne maji jen Tohle
… Ale Je to vazne hruza nevím co mám delat ![]()
Jak se píše výše tak na to snad nic nepomůže, jen čas. Taky jsem mela krásné vlasy a padaly jak o život. Jsem mela hrůzu prohrabnout vlasy nebo je učesat protože jsem měla hřeben plný vlasů. A to ze byly úplně všude mě strašně vytacelo. V posteli, v postýlce, děcko jsem furt obirala od dlouhých vlasů. Proste des. Nepomohl ani alpecin který mi vždy fungoval. Jez každý den dýňová a jiná semena a orechy a čekej. Padání nezastavíš jen podpor růst nových. Mi přestaly padat s druhým těhotenstvím
takže mě to padání čeká zase ![]()