Kojím. Můžu biotin nebo hair burst na padání vlasů?

67
12.3.16 17:33

Padani vlasuuu

Ahoj holky padaji mi vlasy mám 5ti mesicni holcicku ktereou kojim chci se zeptat jestli muzu biotin nebo hair burst a ještě mi poradte co je lepsi dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
12.3.16 17:38

Biotin jsou akorát vitaminy, ne? To by asi nemělo vadit. To druhé neznám. Nejlepší bude poradit se v lékárně. :think: Kupovala jsem nedávno vitaminy na vlasy pro maminku, ale nevzpomenu si název. Ale ani jedno z toho, cos napsala. V lékárně by měli vědět, co můžeš při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
12.3.16 17:52

Stejně ti žádné vitaminy nepomuzou, je to hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.3.16 18:06

@Ivčá44 vitaminy jsou ti k prdu, kdyz mas rozhazene hormony. Musis vydrzet, prejde to samo. Akorat vyhodis penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.3.16 18:14

@Ivčá44 :-D nic ti nepomůže, já měla taaaaaaaak krásné vlasy.. Mám doteď ale když si udělám culika tak mám někde bílé fleky :lol: a jsem od porodu 7 měsíců a furt stejný. takže culiky nedělám a nikdo nic nevidí, ale když se meju tak všude vlasy.. Ucpana vana, čistim 2 x týdně.. Když peru, vyndam pračku a v té jsou taky vlasy.. No každopádně kolik těch vlasů ja denně „najdu“ je jich tak cca víc než stovka, tak si říkám že je fakt divný ze nejsem plesata celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
12.3.16 18:27

Mě pomohl Panthenol 40mg…po měsíci mi začaly podrůstat nové vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.3.16 18:40

Ach jo já nebydli v CR takze je to těžký :,( v lekarne maji jen Tohle :(… Ale Je to vazne hruza nevím co mám delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
12.3.16 19:29

Trpím stejně, 4m po porodu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.3.16 19:48

Jak se píše výše tak na to snad nic nepomůže, jen čas. Taky jsem mela krásné vlasy a padaly jak o život. Jsem mela hrůzu prohrabnout vlasy nebo je učesat protože jsem měla hřeben plný vlasů. A to ze byly úplně všude mě strašně vytacelo. V posteli, v postýlce, děcko jsem furt obirala od dlouhých vlasů. Proste des. Nepomohl ani alpecin který mi vždy fungoval. Jez každý den dýňová a jiná semena a orechy a čekej. Padání nezastavíš jen podpor růst nových. Mi přestaly padat s druhým těhotenstvím ;) takže mě to padání čeká zase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí