Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem,
berte to jako odlehčené téma. Vy, co máte facebook. Kolem mě se poslední dobou rozmohlo sdílení videí, kde promění rádoby šedé myšky nebo nehezké ženy v krásky s dokonalým líčením a vlasy. Viděla jsem dokonce takové video i se starými ženami. Případně jakoby návody, jak na to.
Jsem jediná, komu se to nelíbí? Mě se to zdá úplně nechutný, když vidím ty šílený vrstvy make-upu a všech možných líčidel… Ty ženy jsou pak jak masky, byť vím, že líčení je asi kvalitní.
Jasně, mě do toho nikdo nenutí, je to jen názor. Sama se ráda nalíčím, ale tohle je moc…
Sice jsem si niceho takoveho nevsimla, ale hadam, ze nepujde o bezne liceni na den. vetsina promen je fakt vhodna na zvlastni prilezitost, takze proc ne. ty vrstvy jsou teda mazec. vsechno to konturovani, stinovani…to opravdu neni zalezitost na pet minut pred odchodem do prace.
ja se teda licim bezne, ale nikdy bych nesla s takovym nanosem na denni svetlo. neverim tomu, ze by to vypadalo hezky natoz prirozene… ale jak jsem psala, na party, svatbu, foceni…proc ne ![]()
Ja si teda takovych videi nevsimla, ale pokud ti to prijde nechutne, tak na to nekoukej
myslim, ze je to kazdeho vec.
Tak je to proměna, takže ta změna musí jít vidět
Když si najdeš klasické tutoriály na denní líčení, tak jsou tam ženy, které se líčí decentně a přitom pěkně (podklad, make-up, tužka, řasenka, lesk a je to). Já byla na podobné proměně a následně focení, nalíčili mě dost výrazně, aby to šlo na fotkách vidět (na samotné fotce to potom vypadalo méně výrazně). Potom jsem u stejné kosmetičky byla na líčení na svatbu a to už mě nalíčila přirozeně, protože to bylo na den. Prostě tyhle proměny mají šokovat tím rozdílem před/po, kdyby na danou ženu napatlala trochu řasenky, tak se na to asi nikdo dívat nebude ![]()
Na druhou stranu jsou holky, co se líčí hodně i na den, ale tak to už je jejich volba.
@Aries6 me se takove promeny moc libi. Ja takova videa sleduji na youtube a musim rict, ze kolikrat mi spadne brada a fakt pred vizazistkama smekam. Samozrejmne ne vzdy je ta promena podarena, ale to uz je zase vec vkusu a nazoru dotycneho.
Já jsem jednou viděla video, kde si holka malovala kontury, aby to vypadalo, že má větší kozy
Chudáci ti chlapi, když k tomu pak přijdou ![]()
@Princess-ka píše:
Myslivcova?
Tak to jsem teda teď zjistila, kdo to je. No co to jako je tvl ![]()
@Aries6 zrovna včera jsem takové viděla a slečny mi potom přišly ještě ošklivější než předtím
@Tunrida jsou i videa na vystinovani krku aby vypadal stihlejsi a na vyrysovani brisnich svalu
s tema prsama jsem to taky videla. vzdyt to musi bejt poznat ![]()
ta predstava, ze nekoho sbalim na namalovany ctyrky v push up, pak se vyslecu a zbudou me pulkruhy na pristavaci draze
![]()
Jo taky mi to furt vyskakuje v creative tutorials. Nelibi se mi to, a je mi lito chlapu co se vedle nich rano vzbudi.
@mrs.gendy No právě. Jediný důvod, proč by to měla ženská dělat je proto, aby někoho sbalila, jinak mi to přijde fakt zbytečný
Ale chtěla bych vidět výraz toho chlapa, kterej pak sundá ty svršky a uvidí to ![]()
@Tunrida sunda svrsky, umeje ksicht, sunda nalepovaci rasy a vlasy, umeje liceni rtu podle Kylie Jenner… no to musi bejt probuzeni
Já viděla jedno video, které mě docela pobavilo. Jmenovalo se nějak „jak udělat z hezké holky škaredou“ No a ve videu byla fakt krásná přirozená blondýna, hezké rysy, obličej atd.. A pak se začala malovat, tunu makeupu, černé zmalované oči.. Prostě klasická namalovaná blondýna 1 ze sta.. Přišlo mi, že si z toho udělala recesi… a fakt mě to pobavilo ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
tak me napadlo, kaslu na cviceni po porodu…radsi nakoupim korektory, pudriky a bronzery a proste si ty svaly namaluju. stejne si i zvednu vykojeny prsa a samozrejme domaluju klicni kosti aby kazdej rikal, jak jsem uz mesic po porodu stihla…na leto zadna dieta do plavek ale vodeodolny make up ![]()