Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, jsem už zoufalá, poradíte mi prosím?
Mám hodně řídké a jemné vlasy, vůbec nevím co si mám nechat udělat za střih, abych vypadala, že mám více vlasů. Už jsem vyzkoušela asi 6 kadeřnic, myslela jsem, že mi poradí, ale pořád to není ono. Teď mám vlasy nad ramena, sestříhané a hustší ofinu a vypadá to divně…Máte taky někdo tak jemné a řídké vlasy? Co máte za účesy?
Děkuji za rady ![]()
Nevím jak moc jemné a řídké, ale já nemá vlasy nic moc a ještě mi plihnou. Takže chodím na krátko, trochu s patkou (s barvou), nechám uschnout a gelem trochu načechrám a vytvaruju…
Ahoj, pokud mas jemne a ridke vlasy, urcite bych nevolila ofinu. Ja mam mikado, nad ramena, vlasy vsude stejne dlouhe, pesinku uprostred. Vypada to moc hezky i to vzbuzuje dojem vice vlasu. Ale taky zalezi na tom, jaky tvar ma tvuj oblicej.
Taky mám řídké vlasy. Mám je stříbřitě k pramenům jedna strana malinko delší. A líbí se mi to. Ofinu nemám takže si vlasy umyju nástřikem pěnou pro větší oběma a vyfoukam. A udělám si nahoře takovou vlnou do zadu a vypadá to dobře! ![]()
Mám velmi řídké a jemné vlasy a mám vlasy těsně pod ramena a hlavně bez ofiny!!! Ráno je vyfoukám v předklonu, zafixuju lakem(černý taft) a cely den je to dobry
Tohle se mi nejvíc osvědčilo ![]()
Mám asymetrickou podkovu
práce s tím je ale to je snad s každým účesem…
Díky všem ![]()
Já ofinu mít musím, mám hrozně vysoké čelo ![]()
Krátké vlasy jsem taky měla a to bylo strašný. Každé ráno jsem si musela mýt hlavu a foukat, aby mi to aspoň nějak drželo tvar ![]()
@SarkaNovo píše:
Díky všem
Já ofinu mít musím, mám hrozně vysoké čelo
Krátké vlasy jsem taky měla a to bylo strašný. Každé ráno jsem si musela mýt hlavu a foukat, aby mi to aspoň nějak drželo tvar
Právě kvůli vysokému čelu bych si ofinu nedávala
A krátké vlasy jsou opravdu pracnější ![]()
@SarkaNovo píše:
Díky všem
Já ofinu mít musím, mám hrozně vysoké čelo
Krátké vlasy jsem taky měla a to bylo strašný. Každé ráno jsem si musela mýt hlavu a foukat, aby mi to aspoň nějak drželo tvar
to já právě vůbec - umyju, nechám uschnout (nebo vyfenuju) a pak nageluju, prstama nadzvihuju, prohrábnu, vytvaruju - pro objem i zpevnění. Když je nejhůř ještě láknu lakem. Ale jediný gel, co mi vyhovuje je z dm od Balea (jinou jejich kosmetiku nekupuju, ale tenhle je lepší než všechny 4×dražší)