Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Brat paddleboard k Baltu? Mate nekdo zkusenost? Nejsou to jen same velke vlny? Nebo je nekde pobliz Gdanska nejake jezero kde se da projet? Dekuji za osobni doporuceni.
Klidne bych ho vzala. Velke vlny jsem v Polsku nezazila, v Gdansku na Westerplatte nebo plaz Stogi. Mazurska jezera by byla urcite idealni, ale jsou o dost dal.
@Ijen píše:
Klidne bych ho vzala. Velke vlny jsem v Polsku nezazila, v Gdansku na Westerplatte nebo plaz Stogi. Mazurska jezera by byla urcite idealni, ale jsou o dost dal.
Skvele, diky moc!
tak beru ![]()
Ted jsme byli, vlny jsou male, voda studena, take paddleboard bude idealni zabava
@Pudloslava píše:
Ted jsme byli, vlny jsou male, voda studena, take paddleboard bude idealni zabava
Parada, diky, beru ![]()
@Knizka zrovna se odtud vrátil brácha s dětma, měli sebou dva paddleboardy a děti (10,13) na nich řádily pořád. Ale měli sebou lehký neoprén, voda byla prý celkem studená ![]()
@Medvidek23 píše:
@Knizka zrovna se odtud vrátil brácha s dětma, měli sebou dva paddleboardy a děti (10,13) na nich řádily pořád. Ale měli sebou lehký neoprén, voda byla prý celkem studená
Neopren nemam, ale nenosim ho ani na podzim u nas… vloni jsem jezdila jeste na konci listopadu, ale je pravda ze na klidne vode a tedy jsem nepadala, to muze byt u more jine
kdyz budou vlny, je to klidne mozne…
@Knizka oni delali hodně blbosti a ve vodě byli pořad tak proto ten neopren
ale je pravda ze bracha je na hodně “opatrnej”
tak snad nebude potřeba ![]()
Snad vychytáte dobré počasí, protože jinak je tam voda fakt docela studená ![]()
@miilajda píše:
Snad vychytáte dobré počasí, protože jinak je tam voda fakt docela studená
Dobré počasí na paddle je když je slabý vítr, no uvidím, pokud budou velké vlny, nebudu ho vytahovat, nebo pojedu vkleče. Uvidím, ale zatím to podle předpovědi vypadá velmi dobře ![]()