Paddleboard k Baltu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
952
20.8.23 08:34

Paddleboard k Baltu?

Brat paddleboard k Baltu? Mate nekdo zkusenost? Nejsou to jen same velke vlny? Nebo je nekde pobliz Gdanska nejake jezero kde se da projet? Dekuji za osobni doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6446
20.8.23 08:59

Klidne bych ho vzala. Velke vlny jsem v Polsku nezazila, v Gdansku na Westerplatte nebo plaz Stogi. Mazurska jezera by byla urcite idealni, ale jsou o dost dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.8.23 09:05
@Ijen píše:
Klidne bych ho vzala. Velke vlny jsem v Polsku nezazila, v Gdansku na Westerplatte nebo plaz Stogi. Mazurska jezera by byla urcite idealni, ale jsou o dost dal.

Skvele, diky moc! :mavam: tak beru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
20.8.23 10:10

Ted jsme byli, vlny jsou male, voda studena, take paddleboard bude idealni zabava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.8.23 18:39
@Pudloslava píše:
Ted jsme byli, vlny jsou male, voda studena, take paddleboard bude idealni zabava

Parada, diky, beru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.8.23 13:11

@Knizka zrovna se odtud vrátil brácha s dětma, měli sebou dva paddleboardy a děti (10,13) na nich řádily pořád. Ale měli sebou lehký neoprén, voda byla prý celkem studená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.8.23 13:15
@Medvidek23 píše:
@Knizka zrovna se odtud vrátil brácha s dětma, měli sebou dva paddleboardy a děti (10,13) na nich řádily pořád. Ale měli sebou lehký neoprén, voda byla prý celkem studená ;)

Neopren nemam, ale nenosim ho ani na podzim u nas… vloni jsem jezdila jeste na konci listopadu, ale je pravda ze na klidne vode a tedy jsem nepadala, to muze byt u more jine :lol: kdyz budou vlny, je to klidne mozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.8.23 16:20

@Knizka oni delali hodně blbosti a ve vodě byli pořad tak proto ten neopren :) ale je pravda ze bracha je na hodně “opatrnej” :lol: :lol: tak snad nebude potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.23 09:22

Snad vychytáte dobré počasí, protože jinak je tam voda fakt docela studená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.8.23 18:57
@miilajda píše:
Snad vychytáte dobré počasí, protože jinak je tam voda fakt docela studená :D

Dobré počasí na paddle je když je slabý vítr, no uvidím, pokud budou velké vlny, nebudu ho vytahovat, nebo pojedu vkleče. Uvidím, ale zatím to podle předpovědi vypadá velmi dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí