Miminko v moři, chránění očí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.8.23 12:48

Miminko v moři, chráněni oči?

Krásný den, prosím, vy, kteří jste byli s miminkem u moře, chránili jste nějak oči před slanou vodou a pusinku před loknutim? Dá se to vůbec uhlídat v té vodě, aby se dětem ta voda do očiček nedostala? :) Všude čtu, že koupání v moři ano, ale chránit oči a dávat bacha na to, aby si miminko neloklo, ale z kurzů plavání mám zkušenost, že téměř vždy mělo mládě vodu v očích a občas se i napilo, u přes opatrnost :roll: Řešili jste to nějak? :) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35692
14.8.23 12:53

Tak potápět ho asi nebudeš, takže bych to zas tak neřešila :nevim: pít to asi dobrovolně nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.8.23 12:56

Pardon, omlouvám se, ale tohle nedám. Jsi dospělá žena, opravdu musíš používat infantilní slova jako nick vanilkový šáteček, miminko, pusinka, očičko?

Jinak my používali kvalitní nafukovací kruh se sedátkem a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 13:00

@pikola Děkuji za názor :)

Příspěvek upraven 14.08.23 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
14.8.23 13:01
@mirkaazzuri píše:
Pardon, omlouvám se, ale tohle nedám. Jsi dospělá žena, opravdu musíš používat infantilní slova jako nick vanilkový šáteček, miminko, pusinka, očičko?Jinak my používali kvalitní nafukovací kruh se sedátkem a v pohodě

No a? Tak pouzila par zdrobnelin, nic strašného se nestalo. Miminko - to měla psát mimino místo toho? Děti jsou drobné a roztomilé, tak se v souvislosti s nimi často zdrobnuje. Co je na tom k podiveni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
14.8.23 13:09
@mirkaazzuri píše:
Pardon, omlouvám se, ale tohle nedám. Jsi dospělá žena, opravdu musíš používat infantilní slova jako nick vanilkový šáteček, miminko, pusinka, očičko?Jinak my používali kvalitní nafukovací kruh se sedátkem a v pohodě

Zitra si koupim v pekarne vanilkovy satek 💪
Zrovna slova co pouzila jsou ok, pockej az tu narazis na hlenik, manzu a tuleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.8.23 13:12
@Semtex píše:
No a? Tak pouzila par zdrobnelin, nic strašného se nestalo. Miminko - to měla psát mimino místo toho? Děti jsou drobné a roztomilé, tak se v souvislosti s nimi často zdrobnuje. Co je na tom k podiveni?

Pár? Když mluví sama na mimino, tak ať si mezi sebou klidně povídají, jak má roztomilou pusinku. Ale proboha, když mluvíš s dospělými, kteří nemají k miminu žádný vztah, tak prostě slova jako očičko nebo pusinka působí divně, jako by si mozek vzal dovolenou. Jsme mezi dospělými, tak se bavme dospěle.

Jinak na otázku zakladatelky jsem už odpověděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.8.23 13:12
@Vanilkovy satecek píše:
Krásný den, prosím, vy, kteří jste byli s miminkem u moře, chránili jste nějak oči před slanou vodou a pusinku před loknutim? Dá se to vůbec uhlídat v té vodě, aby se dětem ta voda do očiček nedostala? :) Všude čtu, že koupání v moři ano, ale chránit oči a dávat bacha na to, aby si miminko neloklo, ale z kurzů plavání mám zkušenost, že téměř vždy mělo mládě vodu v očích a občas se i napilo, u přes opatrnost :roll: Řešili jste to nějak? :) Děkuji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 13:16
@mirkaazzuri píše:

Děkuji za odpověď k položenému dotazu :) Nesedici dítě do kruhu se sedatkem těžko posadím a na sedací kruh z hlediska bezpečnosti mám odlišný názor, ale i tak děkuji za tip:)

A co se týče toho ostatního… No, co k tomu říct. Nemám úplně potřebuju se tady hádat nebo trávit čas jedovatým jazykem:) Mrzí mě, že ve vás taková blbost vyvolává tolik negativních emocí, ale nikdo vás nenutí „to dávat“, však se nemusíte vyjadřovat, pokud nechcete. No a pokud vás k tomu někdo nutí, tak se nedejte! Normálně tuhle diskuzi zavřete, aby vás rozčiloval můj nick nebo citově zabarvená slova :) Mějte krásný den! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.8.23 13:16
@Tarena píše:
Zitra si koupim v pekarne vanilkovy satek 💪
Zrovna slova co pouzila jsou ok, pockej az tu narazis na hlenik, manzu a tuleni.

Přesně! Je to děs, ale ani po tolika letech jsem si nezvykla

Pardon, už nechávám prostor zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
14.8.23 13:18

Zalezi jaka je plaz, vstup do vody, jake jsou vlny, jakej je vitr. Pokud budete na klidnem mistu, chranenem pred vetrem, s dlouhym postupnym vstupem do vody, tak by nemuselo mit mimino vodu vsude v ocich a v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
14.8.23 13:21

Lítám s dětmi od 12 měsíců a neřešila jsem ochranu očí ani pusy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14635
14.8.23 13:22

Já jsem i 6měsíční dceru „čvachtala“ v moři, dělala s ní „spadla lžička do kafíčka“ apod. Oči ani pusu jsem nechránila. Dcera teda už v tu dobu seděla. A na pláži se snažila ládovat slaným pískem. Vyloženě si asi vody nelokla. Letos jsem byli u moře, když jí bylo něco přes 2 roky, a to mořskou vodu s chutí lízala. Ale zakazovali jsme jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 13:22
@My Melody píše:
Zalezi jaka je plaz, vstup do vody, jake jsou vlny, jakej je vitr. Pokud budete na klidnem mistu, chranenem pred vetrem, s dlouhym postupnym vstupem do vody, tak by nemuselo mit mimino vodu vsude v ocich a v puse.

Děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.8.23 13:23

No tak nepsala jsi, jak je dítě staré a že nesedí. Tak pokud nesedí, tak my jsme se koupali s dítětem v náručí nebo na předloktí, když přišla vlna, tak jsme povyskočili, sama nemám ráda sůl v očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí