Paint Zoom - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bibunka
27.4.12 10:43

Za kolik?

Dobrý den,byl by jste ochoten za symbolický poplatek přístroj zapůjčit? Chtěla bych jej vyzkoušet,ale přijde mi zbytečné jej kupovat,když chci vymalovat byt a jinak jej nevyužiju :)

• Citovat
  • Upravit
Drs
9.6.12 21:04

Šmejd

Nalákán reklamou i já si ji koupil. První jsem reklamoval hned po hodině, protože jsem si myslel, že je špatná. Když jsem donesl druhou, zjistil jsem, že je to stejný krám, jako ta první. Nehodí se ani na vypláchnutí oka! Moc dobře v top shopu ví, proč nevracejí peníze! Jsou to podvodníci a zloději!

• Citovat
  • Upravit
jjes
6.9.12 20:29

Koupite ho na kazde lepsi trznici za 450 kc, vyzkousel jsem ho a pokud je clovk trosku sikovny a neni uplny mamlas co pouziva kybl sracek misto barev tak s tim v pohod vymaluje

• Citovat
  • Upravit
Pavel B.
3.11.12 17:25

¨jjes - ZCELA SOUHLASÍM!!! :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
TAGS
26.2.13 06:18

paint zoom

Dobrý den, přečetl jsem si Váš příspěvek - dotaz k Paint zomu. Myslím, že to není špatné. Váhal jsem s koupí taktéž. Až jsem se rozhodl. Při 1. použítí jsem se trochu bál. 1. nátěr pokoje jsem udělal štětkou, 2. jsem použil Paint zul jmu. Připravil jsem barvu. byl jsem překvapen nástřikem, struktura velmi zajímavá. Při použití je nutnou mítí v pravé ruce Paint zoom, a v levé ruce malý váleček, který někdy trochu pouziji v případě, kdy přístroj začně hrubě stříkat. v tom okamžiku použiji trochu válečku, a trysku Paintzomu vyčistím, pokračuji dále. Vymaloval jsem celý byt 3+1. Na stropy myslím tento přístroj je méně vhodný. Výhoda přístroje je, že málo znečistíte okolí. Přeji úspsěšnou práci, a z počátku silnější nervy, než si tuto práci osvojítě.
 m

• Citovat
  • Upravit
wulk
23.4.13 06:52

paint zoom

Jak to tady tak čtu, tak mi příjde že jste všichni neschopný namíchat si barvu! je to perfektní věcička, už z ničím jiným nemaluji, je pravda že je větší spotřeba barvy.

• Citovat
  • Upravit
1
20.5.16 13:39

Vlastní zkušenost s Paint zoomem

Tento přístroj mi půjčila kamarádka na malování bytu, když jsem postupoval podle návodu, jel skvěle, neuvěřitelně rychle jsem vymaloval byt, a to dokonce obě vrstvy v jednom dni, díky malé spotřebě barvy takže to hodně rychle schlo. Barva byla díky rozprašovači beze šmouh.
Nevýhody - je třeba pečlivě zadělat vše kam barva nemá přijít, ono to totiž logicky ulpí všude kde stříknete, i když se spletete :-).
Když jsem ho měl půjčený, stál nekřesťanské peníze, teď je dostupnější.
Když jsem chtěl koupit levnější variantu v supermarketu, napálil jsem se, projevily se problémy které uvádí spousta uživatelů - ucpávání, netěsnosti atd, takže je možné že někdo prodává napodobniny které jsou naprostý šmejd.
S originálním výrobkem jsem velmi spokojen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí