Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,prosím máte někdo zkušenost s Paint zoom z TV reklamy?Opravdu nevím protože už jsem naletěla s koupí parní žehličky Steam o power(která absolutně nefunguje).Děkuji. ![]()
Je to hrozný krám, je potřeba mít naprosto dokonalou barvu, jinak se to hned ucpe… Má pocit že tlak czduchu je závislý na poloze Jupiteru vůči saturnu.. no děs.. Prostě telekrám
Já teda nevim co jste použili za barvu ale s HETkou to nemělo chybu! Krásně jsme vymalovali! Jen ty okraje je lepší vzít malým štětcem ![]()
tohle je taky dobry ![]()
Quick Details
Place of Origin: Zhejiang China (Mainland) Main Raw Material: Other Usage: Other
Brand Name: AS SEEN ON TV OR JOY Model Number: TVH-102015 Electric Paint Zoom: Electric Paint Zoom
FOB Price: US $2 / Piece
pro neanglicky mluvící, cena dva americké dolary
Také bych chtěl poprosit o vaše zkušenosti s tímto výrobkem. Všude je jen spoustu keců začínající „tento výrobek nemám ale..“ a tisíc důvodů proč se domnívají že to nemůže fungovat
Chtěl bych si to koupit ale rád bych zjistil názory uživatele který s tímto konkrétním výrobkem pracoval. Děkuji
dobrý den před 14dny jsem si koupil paint zoom a mužu říct určitě nebrat problem sehnat barvy a pak kdyš se sežene tak pak už nekryje nevím jestli jsem naleťel na špatnou barvu ale má to mooc malý výkon takže vyhráva váleček a štětka
paint zoom nekryje NEBRAT
Napisu spise zkusenosti jinych
Vyhody, kdyz si dobre odmerite barvu, uzasne kryje, neocenitelne pri malovani stropu, nemusite skrabat stare omytky, maluje desne rychle.
Nevyhody: velka hlucnost, vytvari barevny prach, jenz docela zacaka i zem na kterou spadne(vyresi to kus hadry), spatne tesni hadice (staci pry oblepit konce izolepou), kraje je pry lepsi dodelavat steteckem.
Nepisu svuj nazor, ale co jsem pobral po forech a i prez zkutecne nevyhody a stiznosti lidi co z tim skutecne meli skusenost stale zvazuju nad koupi. (PS: na aukru za 700 a ne z televize kde stoji z naklady na reklamu dvojnasob)
Chcela by som sa opýtať akú konkrétnu farbu od fy. HET
ste pri Point Zoom použili.
Zivel píše:
Já teda nevim co jste použili za barvu ale s HETkou to nemělo chybu! Krásně jsme vymalovali! Jen ty okraje je lepší vzít malým štětcem
Chcela by som sa opýtať akú konkrétnu farbu od fy. HET ste pri Point Zoom použili.
ja som kupil paint zoom a celkom som spokojny , tie plastove casti ako nic moc ale,zase ta cena je dobra kupoval som v modax.cz, zatial som maloval drevo s hustejsou farbou nemam skusenost natierali ste uz niekto aj steny a tak?
Tchán si ho koupil a my s ním chtěli malovat..stěna musí být naprosto perfekně vystěrkovaná a musí mít stejný povrch. Pokud nanášíte na škrábanou zeď..tak nemáte šanci ..chytlo se to jen někde zbytek barvy stékal na zem …velká spotřeba barvy. Nakonec jsme vymalovali klasicky a bylo to rychlejší a míň spotřebované barvy.
Chtěla bych poprosit majitele téhle mašinky…zda nemáte český návod? Děda to má a návod k tomu nemůže sehnat…
Návod k pistoli?Já ji použil.Chytit za šňůru ,třikrát zatočit nad hlavou a odhodit co nejdál.Zústaňte u válečku pokud nechcete přijít o peníze, nervy a uši.