Palačinkové těsto zbylo

3108
9.11.12 06:12

Palačinkové těsto. Zbylo.

Zdravím zbylo mi docela dost palač. těsta a nevím co s ním, palačinky už nikdo nechce :( a vyhodit je to škoda nešla by z toho nějáká buchta je tam vajíčko, pol. mouka, mléko, cukr :idea: :idea: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
9.11.12 06:35

Bublanina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.11.12 06:41
@věrka6 píše:
Bublanina

cože? a jak? to nechápu

napadly mě celestýnské nudle, doděláš ty palačinky a pak nakrájíš do polívky na nudličky. No, možná že ti teda nikdo nepoděkuje, ale což ;)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
9.11.12 06:41
@věrka6 píše:
Bublanina

jo, ježiš promiň, vstávala jsem ve 4 :oops:

• Citovat
  • Upravit
3108
9.11.12 06:47

@věrka6 a co tam můžu přihodit do toho těsta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.11.12 06:49

@Kačus82 tak ty by asi neklapli protože polívka manžel nejí teda pokud není bramboračka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.11.12 06:50

Tak přidáš do bramboračky a dáš to na net jako nový mňamkový recept :mrgreen:
Sorry za OT

• Citovat
  • Upravit
3108
9.11.12 06:51

@Kačus82 :poblion: ojej to bude bašta myslím že by to ani pes nežral a záchod by to vyzvracel ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.11.12 06:56

Kacus to je ok :-).jinak ta bublanina muzes tam dat ovoce jaky chces, ale nejlepsi jsou asi boruvky. takze vezmes to testo na palacinky, zamichas do nej opatrne snih z bilku(dej do nej trochu cukru).do pekace das rozpalit maslo a nalijes hmotu, posypes boruvkama. peces pri mirme teplote tak hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.11.12 07:06

@věrka6 díky za pochopení, než jsem stačila dopsat své celestýnské nudle, tak jsem zapomněla, že má zakladatelka hotové to těsto a ne ty palačinky, takže mi vrtlo hlavou, jak z palačinek vytvořit bublaninu :mrgreen: :oops:

@Kapřík90 :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
660
9.11.12 07:36

Kačus82 nemas zac je rano a to je tezky :-).kord s deckama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.11.12 08:01

Já z palacinkovém těsně obaluji i silnější plátky jablek a pak to osmažím a teplé obalím v moučkovém cukru ze skořicí, je to výborný lehký dezrt, já mu říkam jablečné lívanečky :P u nás se jen zapráší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.11.12 08:11

Já bych usmažila palačinky a zamrazila bych je hotové.
Jde to stejně jako bramboráky. Ale není to úplně ono po rozmražení(jedno ani druhé). Palačinka i bramborák je nejlepší právě usmažený.

Jinak z palačinkového těsta jde udělat i nějaký trhanec, ale přijde mi to prašť jak uhoď, stejně jako tím obalovat ovoce. Pokud už je tím rodina přejezená, těžko si to vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.11.12 08:11

@Lussye super nápad se dneska s těch jablek posmolíme asi :D protože na oběd je mléčná rýže z jabkama :mavam:
@věrka6 díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.11.12 08:13

@Jana206 no ale tak co jiného z toho a je to zas trošku obměna :) ale možná udělám tu bublaninu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí