Palcový nehet s rýhami

941
23.5.13 14:27

Palcovy nechet s ryhami

Ahojte,
uz dlhsi cas - vlastne od puberty mam poskozeny nechcet na palci. Su tam na nom take tie horizontalni ryhy, je hrbolaty a vubec z nej nedokazu „vypestovat“ nic hezkeho. Moc se zan stidim. Nemate nekdo obdobni skusesnot, co by pomohlo?

Skusila jsem manikuru, vybrouseni, tea tree olej a nevim co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
23.5.13 14:35

Kouříš? Může to být z toho…
No, zkus vitamíny…já na nehty brala křemík a docela to pomohlo. ;-) Nebo se zrptej svého lékaře, ten bude vědět víc. než já. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
23.5.13 14:45

Asi nic.
Mám to taky, už od dětství mám nehet na levým palci takovej hrbolatej. Naštěstí to není moc vidět, jen zblízka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.5.13 14:54

To mám od dětství, občas se stane, že chvíli roste normálně, ale pak je zase zvlněný. Braní křemíku nepomáhá a v životě jsem nekouřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.5.13 15:47

Mám to taky na levé ruce a taky nic nepomáhá. Taky nekouřím. Ale je to poškozeným lůžkem. Hodně se mi u něho loupe i kůžička okolo. Když jsem ho měla v sádře a vůbec na to nešahala tak to chvíli bylo rovné a pak zase zvlněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tangerine
23.5.13 16:13
@Herminka píše:
To mám od dětství, občas se stane, že chvíli roste normálně, ale pak je zase zvlněný. Braní křemíku nepomáhá a v životě jsem nekouřila.

To je škoda, mně jo…

• Citovat
  • Upravit
941
24.5.13 11:45

Ahoj holky, no, tak aspon vidim, ze nie som sama :) dost ma to trapi, od mudr. i manikerky mam spravu, ze je poskodene lozko… kourit taky nekourim, nikdy. Ach jo. Krasny den i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí