Pálení genitálií u přítele.

37
13.1.25 20:05

Pálení genitálií u přítele.

Hezký večer holky, predchvili mi přítel řekl že ho pálí genitálie nevíte z čeho to může být? Mně nic není a to jsme spolu spali.
Mě napadlo jen to že si ho myje prostě samponem na vlasy nebo tím nejvíc levným sprchacem ne při sprse ale pak prostě ho „vydrhne“ samostatně 😀
Nebo jestli nějaký kvasinky? Ale to bych měla i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
13.1.25 20:52

Jestli je to z niceho nic tak mozna fakt nejaky sampon nebo sprchac me neudelal dobre. Ja teda manžela naucila se myt SEBAMED sprchovym gelem na intimni partie ktery pouzivam ja, to teda hlavne kvuli sobe. Protoze byl schopnej si ho drhnout oldspicem a ja jsem tam dole na tyhle veci citliva ani vonavy toaletak radsi nemame 😂 tak zkuste tohle snad to prejde ✊ jinak to muze byt cokoliv to by musel na urologii:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23178
13.1.25 20:58

@Kristyna508 manžel taky používá můj lactacyd :mrgreen:
Možná si špatně vymyl mýdlo? :think:

I když já byla v prosinci na roční gynda prohlídce a po týdnu mi přišel recept na antibiotické globule, že mám nějaký kvasinky. Byla jsem absolutně bez potíží, manžel taky :nevim: takže těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.1.25 21:21

@Kristyna508 jo to on používá taky právě, no všechno možný 😀
Jojo vždyť jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.1.25 21:22

@lucynka25 jasný no, uvidíme časem já jen že mě napadl ten šampon právě.🙈
Uvidíme, kdyžtak zajdem k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
14.1.25 07:36

Manžel se taky myju obyč sprcháčem a problémy nemá. Zkusila bych mazat Canestenem. Pokud je to nějaká kvasinka, měl by pomoct. Nic se tím nezkazí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.25 08:07

Byt tebou tak si necham udelat na gynekologii stěry. Jen pro jistotu. Může to být kvasinka a nemusí. Taky záleží, jak dlouho spolu jste. Ja měla nový vztah a po měsíci si chlap stěžoval, nechala jsem udělat u sebe stěry a měla jsem chlamydie i ureoplazmata. Vše jsem přeléčila a na kontrolnich odberech uz dobry, ja absolutne bez priznaku!
Ale zalezi na tobe, samozrejme. Ja predtim na sterech nikdy nebyla, takze je otazka jak dlouho jsem to mela. A zadny poriznaky jsem nikdy nemela. Nechala jsem predepsat antibiotika i pro byvaleho. U muzu ze steru se na to pry prijde malokdy

• Citovat
  • Upravit
14379
14.1.25 08:10

@Verca690 zrovna chlamydie nebo mykoplasma se u ženské vůbec nemusí projevit. Člověk je může mít delší dobu a přijde se na ně náhodně. Já bych na gyndu šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 08:12

@Aduš8 jako zametme si pred vlastim prahem. S antikoncepci jsem nikdy dalsi ochranu nepouzivala a v praci chodime preventivne na HIV a syphylis kontroly. Soucasny manzel mel taky paleni, sla jsem na stery znovu a cisto. Takze ten mel kvasinky a canestenem to lecil asi tyden. Jen jsme museli zavest ze po kazdym sexu hned do sprchy. Predtim jsme kolikrat v objeti usli.

• Citovat
  • Upravit
14379
14.1.25 08:18
@Anonymní píše: Více

Já ale nehodnotím, kdy a jak se člověk mohl nakazit. Jen to, že to může jeden z partnerů mít a je známo, že se u žen příznaky projevit nemusí. Ve skutečnosti je to jedno, přeléčit by se u pohlavně přenosných chorob měli vždycky oba partneři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí