Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Katanovak píše: Více
to se nemá vymačkávat, zmizí to samo,
zmizí to samo i když jsi to vymáčkla možná, ale mohla sis tam zanést nějakou infekci, potírej to nějakou desinfekcí,
kdyby se to horšilo, tak k lékaři
To bude akné normálně, nebála bych se. Už do toho ale neryj. Mě se to tez dělá ![]()
@stinga vim ze na dvorci se nemaji vymačkavat ty mazove žlázky tohle je ale mimo dvorec spis vedle
to se ale nemá vymačkávat nikde, když to necháš v klidu, tak to samo zmizí, když to mačkáš, může (ale nemusí) se ti tam dostat infekce a pak se to hojí hodně dlouho
@stinga ja sem se blbec docetla dneska protoze sem hledala na internetu ze nehojící se vřed znamená rakovinu, takze mam samozřejmě hned rakovinu prsu
né, to fakt nemáš, je to v podstatě beďar, akorát na neobvyklém místě ![]()
Anonymko, promiň za to označení snad neurazí 😊 jak dlouho to tak míváš? A bývá to u tebe též tak tvrdé?
Řekla bych jak hrášek. Tvrdé, někdy ani vymacknout vodicku nejde. A prostě jen čekat než se to vstřebá ![]()
Ahoj holky je mi to trapne ale zhruba před týdnem se mi vedle dvorce udělal červený vřídek zkusila sem to vymacknout a jde z toho průhledná vodička nažloutlá s krví, celkem to boli a je to tvrde serkal se s tím nekdo?