Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se teda stíhám umýt každý den. Nevím jak moc jsi zaneprázdněná, že se nemůžeš před spaním umýt. Zuby si snad taky zvládáš čistit každý den.
@Pajjjina jo normálně se koupu každý den už od mala jen včera jsem to nestihla. Byla jsem na oslavě a dost mě to překvapilo co je to za bolest řezavou zažila jsem to poprvé. Nemám se koho zeptat proto se ptám zde rodiče nemám a žiji sama jestli je to normální nebo nějaký problém je mi to trapné a moc se stydím omlouvám se.
Ještě před chvílí tu byl název Pálení pipky a najednou je Pálení tam dole.
To předělali admini? To jako fakt?
Chápu, že pipka je blbé označení, ale skutečně budeme na ženském fóru říkat vagíně - tam dole? Co to je - tam dole? Není to náhodou palec u nohy? Nebo chodidlo?
A prsa teď budou - tam nahoře? Nebo to bude hlava?
Jako sorry, ale tohle pokrytectví je neskutečný. Nemohla jsem si to odpustit.
@Anonymní píše: Více
No tak jestli se ti to stalo poprvé, tak to s absencí sprchy nemusí souviset a může to být nějaká infekce, která by vypukla tak jako tak
Ale teda úvodní příspěvek vyznívá trochu jinak…
Neni to normalni. Palit te to tam nema nikdy
Není to normální. Nic mě nepálilo ani po deseti dnech nemytí a nemělo to vůbec žádné následky. Pro rýpavé - bylo to kvůli zdravotnímu stavu a v tu dobu to byl můj nejmenší problém.
A nevíte co by mohlo pomoci? Na gynekologii jsem byla dnes a bylo mi řečeno že mi nic není tak já nevím.
Přítelkyni gynekoložka taky se podívala mezi nohy a hrála si na chytrou, že tam nic tam nemá, a za pár dní zvoní telofen a že tam má bakterie a dsotala macmiror complex ![]()
Ahoj omlouvám se za tak blbé téma. Holky pokud se jeden den nestihnu vykoupat tak mě hrozně pálí pipina a je to nesnesitelné. Nechápu jak se muže někdo koupat jednou za 3 dny… Nebo jestli jsem divná