Pálení po pohlavním styku

44
23.2.12 13:03

Paleni po pohlavnim styku

Ahoj,jsem tehotna a objevuje se mi paleni v pochve a pri curani po pohlavnim styku.
paleni pak trva tak 2dny a pote samo odezni.Mykozu nemam.Nikdy jsem tohle driv nemela.Mate nektera zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
23.2.12 13:05

Nemá na to vliv zvlhčení :mrgreen: :oops: Je to trapně, ale je možné, že se tam odřeš a pak to pálí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.2.12 13:07
verenika píše:
Nemá na to vliv zvlhčení :mrgreen: :oops: Je to trapně, ale je možné, že se tam odřeš a pak to pálí :think:

Kdo maže, ten jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.2.12 13:14

pozor, tohle pálení může ukazovat na mykózu, kvasinky nebo začínající zánět moč. cest.. teda alespoň z mé zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.2.12 13:17
-lucie- píše:
pozor, tohle pálení může ukazovat na mykózu, kvasinky nebo začínající zánět moč. cest.. teda alespoň z mé zkušenosti

Jj souhlasím,u mě se to projevilo vždycky taky pálením a svěděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
23.2.12 13:22
Liduš88 píše:
-lucie- píše:
Jj souhlasím,u mě se to projevilo vždycky taky pálením a svěděním.

musis ke gynekologovi da ti krem a cipky …mas kvasinky …tim kreme by se mel mazat i pritel. a hlavne pred pohlavnim stykem se umyt a i po.
pokud je to i normalne kdyz neni pohlavni styk…tak je to zanet mocovych cest. takze zajit k urologovi. napise antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.2.12 13:42

Podle mě je to teda Candida, určitě zajdi na gyndu. Jestli je to tak, tak je potřeba přeléčit i přítele, jinak se ti to vrátí. Chlapi jsou přenašeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
23.2.12 13:45
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pipet píše:
verenika píše:
Nemá na to vliv zvlhčení :mrgreen: :oops: Je to trapně, ale je možné, že se tam odřeš a pak to pálí :think:
Kdo maže, ten jede :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.2.12 17:04

U mykózy nebo candidy by to svědělo podle mě. Já jsem ji měla několikrát a nikdy mě candida nepálila, spíš to lechtalo. Jinak chlap většinou na kvasinky netrpí, takže není nutné, aby se mazal chlap, pokud tam teda nemá viditelné podráždění. U chlapa totiž není žádné prostřední, aby se tam udržely.
Může to být zápal. Pokud jsi těhotná, tak bych radši šla na stěr, aby se fakt vidělo, zda tam něco je. Navíc, když jsi těhotná, tak to může být i změnou hormonů..že jsi třeba citlivějši ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
23.2.12 17:28
Sumaya píše:
U mykózy nebo candidy by to svědělo podle mě. Já jsem ji měla několikrát a nikdy mě candida nepálila, spíš to lechtalo. Jinak chlap většinou na kvasinky netrpí, takže není nutné, aby se mazal chlap, pokud tam teda nemá viditelné podráždění. U chlapa totiž není žádné prostřední, aby se tam udržely.
Může to být zápal. Pokud jsi těhotná, tak bych radši šla na stěr, aby se fakt vidělo, zda tam něco je. Navíc, když jsi těhotná, tak to může být i změnou hormonů..že jsi třeba citlivějši ne?

me rekl doktor ze je to chyba nas obou ze se musi lecit i muj pritel takze taky pouzival ten stejny krem jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.2.12 17:33

Já bych zkusila použít lubr. gel a uvidíš zda to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
23.2.12 17:54
kocicka11 píše:
Ahoj,jsem tehotna a objevuje se mi paleni v pochve a pri curani po pohlavnim styku.
paleni pak trva tak 2dny a pote samo odezni.Mykozu nemam.Nikdy jsem tohle driv nemela.Mate nektera zkusenosti?

Ahoj,
to jsou kvasinky, těhulky na to hodně trpí a to co tu píšeš tomu nasvědčuje, zajdi si k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.2.12 17:58
S.a.n.y6444 píše:
Sumaya píše:
Může to být zápal. Pokud jsi těhotná, tak bych radši šla na stěr, aby se fakt vidělo, zda tam něco je. Navíc, když jsi těhotná, tak to může být i změnou hormonů..že jsi třeba citlivějši ne?
me rekl doktor ze je to chyba nas obou ze se musi lecit i muj pritel takze taky pouzival ten stejny krem jako ja.

Tak pokud tam něco měl, jakože to šlo vidět, tak jo. Jinak pokud je prý bez příznaků, tak to nemá. Mě to dr. řekla takhle a četla jsem to i v postgraduální medicíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
23.2.12 18:46
Sumaya píše:
S.a.n.y6444 píše:
Sumaya píše:
me rekl doktor ze je to chyba nas obou ze se musi lecit i muj pritel takze taky pouzival ten stejny krem jako ja.
Tak pokud tam něco měl, jakože to šlo vidět, tak jo. Jinak pokud je prý bez příznaků, tak to nemá. Mě to dr. řekla takhle a četla jsem to i v postgraduální medicíně.

Nemůžu souhlasit, jsem 3× přeléčená na kvasinky a pokaždé se objevily znovu po sexu s manželem takže když teď doberu já léky tak budem sexovat jenině s kondomem a na příští návštěvě u gynekologa mu nechám také něco předepsat…

Jinak zašla bych na gyndu a jako první pomoc si koupila femigel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
23.2.12 18:50
LenkaN26 píše:
Sumaya píše:
S.a.n.y6444 píše:
Sumaya píše:

Nemůžu souhlasit, jsem 3× přeléčená na kvasinky a pokaždé se objevily znovu po sexu s manželem takže když teď doberu já léky tak budem sexovat jenině s kondomem a na příští návštěvě u gynekologa mu nechám také něco předepsat…

Jinak zašla bych na gyndu a jako první pomoc si koupila femigel.

ja to rikam hlavne se okoupat pred sexem aji po oba dva..a krem pouzivat oba… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí