Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to je, ale mě osobně by to nedalo a raději bych si třeba jen zavolala do nemocnice
Ano, myslím si, že tě manžel poranil nehtem, to se občas stává.
Lastkecka píše:
Ano, myslím si, že tě manžel poranil nehtem, to se občas stává.
taky si to myslím
Ahoj, vubec niceho se neboj. Nam se take neco podobneho uz prihodilo a moje porodni asistenka me uklidnila, ze se to stava… takze pokud dnes uz nebudes krvacet tak zustan uplne v klidu ![]()
Mně se to stalo ve 28. tt a když jsem to pak říkala Dr., tak mě sprdla a příště že mám jet okamžitě do nemocnice, že já sama nedokážu poznat příčinu krvácení.
Je to možní, že je to jen škrábnutí, nebo z překrvené sliznice. Každopádně kontrola není naškodu, zvlášť před víkendem! ![]()
urcite bud v klidu a pokud krvaceni ustalo, je vse ok..byla jsi poskrabana ![]()
Mě se stalo uplně to stejný a ráno už to bylo v poho myslím že mužeš být v klidu kdyby jsi špinila nebo krvácela přes den tak bych jela do nemocnice ![]()
Ahojky
To bylo zřejmě jenom poranění sliznice,pakliže nezačneš krvácet.To už by bylo horší a určitě by jsi musela jet do nemocnice ![]()
micelinka píše:
Mně se to stalo ve 28. tt a když jsem to pak říkala Dr., tak mě sprdla a příště že mám jet okamžitě do nemocnice, že já sama nedokážu poznat příčinu krvácení.
zakladatelka psala, že je to světlá krev, tudíž je nepravděpodobné, že by to bylo z vnitřních částí těla, ta je tmavě červená.
Já jsem taky měla světle červenou, a proto jsem byla v klidu. Jiný Dr. by třeba měl jiný názor
.