Pálení při močení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
29.2.16 18:51

@maminka201 ja sem v tehu dostala antibiotika protoze sem na to fakt trpela rika 2× 3× do mesice sem to mela ahodne mi pomahal brusin. Dzus a caj ale to nevim jestli muzes kdyz kojis :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.2.16 19:06

@maminka201 pochybuju, doktorka mi k tomu jen řekla, že moč nemá žádnou špatnou bakterii a že mám více pít, ale já do sebe nedostanu víc jak půl litr-litr za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:09

Půj litru, litr za den? Ha! Tak a jsme doma, to se nemůžeš ale ničemu divit. Já být tvoje ledviny, tak zdrhám. Musíš pít víc, najdi si něco, co ti chutná a pij to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.2.16 20:34
@maminka201 píše:
Přidám se..4den zavádím čípek idelyn a dnes při močení mě to pálí..co mužu, když kojím? děkuji

Extrakt z brusinek zřejmě http://www.porodnice.cz/…y-pri-kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.2.16 20:38
@misa.859 píše:
@maminka201 pochybuju, doktorka mi k tomu jen řekla, že moč nemá žádnou špatnou bakterii a že mám více pít, ale já do sebe nedostanu víc jak půl litr-litr za den.

No tak to se asi budes muset smířit s bolestí. A může být hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
29.2.16 22:52

@misa.859 si děláš prd…?máš vypít aspon 2litry tekutin :zed: pak se nediv, že máš problémy.

• Citovat
  • Upravit
21
1.3.16 09:42
@maminka201 píše:
Přidám se..4den zavádím čípek idelyn a dnes při močení mě to pálí..co mužu, když kojím? děkuji

Ahoj, Idelyn není moc na zánět močáku. *** aspoň tu o močáku nic nepíšou :-) Ale spíš si dej brusinky a hodně pít, ať se to vyplaví! Držim palce.

Editace adminem 1.3.2016 - odstranění odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.3.16 09:46
@misa.859 píše:
@maminka201 pochybuju, doktorka mi k tomu jen řekla, že moč nemá žádnou špatnou bakterii a že mám více pít, ale já do sebe nedostanu víc jak půl litr-litr za den.

To je strašně málo, tak si zkusit stáhnout, nějakou aplikaci, která tě upozorní na to, že se máš napít, ne vypít celou skleničku, ale jen třeba dva loky a za chvíli zase. S tímhle pitím jaký máš si odrovnáš ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
1.3.16 09:53

@rubif já vím to beru na asi mám nějaké kavseinky nevím…výtok nemám, ale hrozně mě bolí p..a tak jsem to měla i v těhu a dostala jsme čípky, které ale kojící nesmí.

• Citovat
  • Upravit
21
1.3.16 10:19
@maminka201 píše:
@rubif já vím to beru na asi mám nějaké kavseinky nevím…výtok nemám, ale hrozně mě bolí p..a tak jsem to měla i v těhu a dostala jsme čípky, které ale kojící nesmí.

Aha, takže když už tak už. Já jsem Idelyn tablety zkoušela jednou a naštěstí mi to pomohlo, jak dlouho je bereš? Jestli by ti opravdu nepomohlo „jen“ víc pít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
1.3.16 10:27

@rubif no práve kvůli kojení vypiju 2-3litry..,dnes 5den

• Citovat
  • Upravit
2663
1.3.16 15:56
@maminka201 píše:
@rubif já vím to beru na asi mám nějaké kavseinky nevím…výtok nemám, ale hrozně mě bolí p..a tak jsem to měla i v těhu a dostala jsme čípky, které ale kojící nesmí.

Tak mě ještě napadá, co nějaký vaginální gel s tea tree? Na mykózu či kvasinky je to účinné, ale zeptej se v lékárně, zda to při kojení neva. Myslím, že je to ok, ale stopro nevím.

Jinak určitě bys mohla zkusit globule s lactobacily, ty vadit nebudou a taky můžou pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí