Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@maminka201 ja sem v tehu dostala antibiotika protoze sem na to fakt trpela rika 2× 3× do mesice sem to mela ahodne mi pomahal brusin. Dzus a caj ale to nevim jestli muzes kdyz kojis :/
@maminka201 pochybuju, doktorka mi k tomu jen řekla, že moč nemá žádnou špatnou bakterii a že mám více pít, ale já do sebe nedostanu víc jak půl litr-litr za den.
Půj litru, litr za den? Ha! Tak a jsme doma, to se nemůžeš ale ničemu divit. Já být tvoje ledviny, tak zdrhám. Musíš pít víc, najdi si něco, co ti chutná a pij to.
@maminka201 píše:
Přidám se..4den zavádím čípek idelyn a dnes při močení mě to pálí..co mužu, když kojím? děkuji
Extrakt z brusinek zřejmě http://www.porodnice.cz/…y-pri-kojeni
@misa.859 píše:
@maminka201 pochybuju, doktorka mi k tomu jen řekla, že moč nemá žádnou špatnou bakterii a že mám více pít, ale já do sebe nedostanu víc jak půl litr-litr za den.
No tak to se asi budes muset smířit s bolestí. A může být hůř.
@misa.859 si děláš prd…?máš vypít aspon 2litry tekutin
pak se nediv, že máš problémy.
@maminka201 píše:
Přidám se..4den zavádím čípek idelyn a dnes při močení mě to pálí..co mužu, když kojím? děkuji
Ahoj, Idelyn není moc na zánět močáku. *** aspoň tu o močáku nic nepíšou
Ale spíš si dej brusinky a hodně pít, ať se to vyplaví! Držim palce.
Editace adminem 1.3.2016 - odstranění odkazu
@misa.859 píše:
To je strašně málo, tak si zkusit stáhnout, nějakou aplikaci, která tě upozorní na to, že se máš napít, ne vypít celou skleničku, ale jen třeba dva loky a za chvíli zase. S tímhle pitím jaký máš si odrovnáš ledviny.
@rubif já vím to beru na asi mám nějaké kavseinky nevím…výtok nemám, ale hrozně mě bolí p..a tak jsem to měla i v těhu a dostala jsme čípky, které ale kojící nesmí.
@maminka201 píše:
@rubif já vím to beru na asi mám nějaké kavseinky nevím…výtok nemám, ale hrozně mě bolí p..a tak jsem to měla i v těhu a dostala jsme čípky, které ale kojící nesmí.
Aha, takže když už tak už. Já jsem Idelyn tablety zkoušela jednou a naštěstí mi to pomohlo, jak dlouho je bereš? Jestli by ti opravdu nepomohlo „jen“ víc pít ![]()
@maminka201 píše:
Tak mě ještě napadá, co nějaký vaginální gel s tea tree? Na mykózu či kvasinky je to účinné, ale zeptej se v lékárně, zda to při kojení neva. Myslím, že je to ok, ale stopro nevím.
Jinak určitě bys mohla zkusit globule s lactobacily, ty vadit nebudou a taky můžou pomoci.