Už to mám asi na průduškách, co teď?

597
29.2.16 09:57

Uz to mam asi na pruduskach, co ted?

Holky, mela jsem rymu a vlhky kasel, ted mi tosjelo asi dolu, od vcera kaslu, tak divne a u toho kasle me boli v zadech :( teplotu nemam jen rymu jak brno :-/

Co bych si mohla vzit kaslu skoro porad..

Delam si cibuli s medem, jitrocelovy sirup a pruduskovy caj..

Jak dlouho to muze trvat?

Co poradite? Dekujj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
29.2.16 10:02

Zajít s tím k doktorovi, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
29.2.16 10:04

Tohle jsem mela dvakrat, a musela jsem k mudr zadne babske rady mi nepomohli.Mudr nasadila atb a me se po 2 dnech ulevilo. Jitrocelovy sirup v tuto chvili uz je zbytecny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
29.2.16 10:05

Byla jste u doktorky? Mě pomáhá mazat prsa mentolovou mastí a zahřát. Já když jsem nemocná, tak mi to většinou vleze na prudušky, ale pozor aby se vám nerozjel náběh na zápal plic. Radši k doktorce ať na vás jukne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.2.16 10:05
@Dana066 píše:
Zajít s tím k doktorovi, ne? :roll:

Tak jsem samozrejme volala, a jelikiz bych musela jit s mimcem dr. Mi rikala, ze mam zkusit vydrzet, ze ma uplne narvanou cekarnu :/ a nemuze semnou ani mic mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.2.16 10:07

@Helll Nejspíš je to virosa, děláš všechno, co se dá, pokud se ti za 3 dny nebude ulevovat běž k Dr. A co vykašláváš? Pokud je to hnisavé, běž hned-pak už by to asi ATB chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
29.2.16 10:10

@Helll aha, tak to promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.2.16 10:16
@BaMaK píše:
@Helll Nejspíš je to virosa, děláš všechno, co se dá, pokud se ti za 3 dny nebude ulevovat běž k Dr. A co vykašláváš? Pokud je to hnisavé, běž hned-pak už by to asi ATB chtělo.

Po ranu zlute i ryma zluta… Pak uz bile i ryma.. A ted uz to je jakoby naprazdni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.2.16 10:21

@Helll Ještě bych zkusila inhalovat : vincentka ( lze nahradit slanou vodou ), heřmánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.2.16 10:24

@Helll Tak to bude nejspíš virosa, doktorka ti řekne ať ležíš a piješ čaj. Kdyby se to nelepšilo, tak běž. Teda pokud nepotřebuješ neschopenku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.2.16 10:24
@Helll píše:
Holky, mela jsem rymu a vlhky kasel, ted mi tosjelo asi dolu, od vcera kaslu, tak divne a u toho kasle me boli v zadech :( teplotu nemam jen rymu jak brno :-/

Co bych si mohla vzit kaslu skoro porad..

Delam si cibuli s medem, jitrocelovy sirup a pruduskovy caj..

Jak dlouho to muze trvat?

Co poradite? Dekujj

my pomáhá vincentka+psí sádlo, vše bude ok. průduškový čaj, čaj se zázvorem, sníst hodně vit. c-košík kiwi, grep, paprika, kedlub, bílé jogurty, aspon 1 denně-výborně drží imunitu, echinaceové kapky jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.2.16 10:40

@Helll poradím jedině DOKTORA - pokud to máš na průduškách :nevim: neriskovala bych, že se to zvrtne. Co manžel/přítel/kamarádka? Není nikdo kdo by mohl dnes nebo zítra pohlídat? Třeba vozit kočár před ordinací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.2.16 10:43
@atominnka píše:
@Helll poradím jedině DOKTORA - pokud to máš na průduškách :nevim: neriskovala bych, že se to zvrtne. Co manžel/přítel/kamarádka? Není nikdo kdo by mohl dnes nebo zítra pohlídat? Třeba vozit kočár před ordinací?

Zkusim to do zitra.. A jinak to budu muset resit jak pises, asi kamaradka.. Manzel i babicky jsou v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.2.16 10:46

@Helll zkus to, uvidíš. píská nebo chrčí v tobě při výdechu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
29.2.16 10:49

Ted jsem se vratila od doktora s tim samym. 3 tydny produktivni kasel bez zlepseni. Vir, co se me drzi. Jen neco na vykaslavani. Veskerou imunitu ma dcera, kterou kojim, ja uz zadnou nemam. Caj, odpocivat, kdyby se to do tydne nezlepsilo, zas prijit. Jo a v cekarne bylo devet lidi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí