Pálení v močové trubice

Anonymní
29.12.25 20:53

Paleni v mocaku

Ahoj, už druhý den mě pálí v mocaku. Nepálí mě při čůrání ani nechodím často čůrat ani nic jiného mě netrápí. Moč vypadá normálně. Trápí mě jen to pálení v tom mocaku pálí mě tam furt, je to takový pocit jak kdyby mi to tam někdo namazal nějakým mentolem. Nevíte co by to mohlo být? Na zánět mocaku to nevypadá. Nikdy jsem zánět mocaku ani nic takoveho nemela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22858
29.12.25 21:20

Mohl by být, venku je zima, to je hned. Zkus si koupit nějaký brusinkovým džus, čaj na močové cesty nebo volně prodejné léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.25 21:23

@lucynka25 a myslíte, že se to může ještě rozjet, zatím to právě na zánět nevypadá. Pálí mě v mocaku pořád ale ne při čůrání?

• Citovat
  • Upravit
16215
29.12.25 22:07
@Anonymní píše: Více

Můžeš zkusit brusinky, buď čaj, nebo nějaký sirup z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
29.12.25 22:59

A jak poznáš, že tě pálí močák? Močový měchýř může bolet, můžeš mít nepříjemný nucení na močení… ja teda mela zánět snad stokrát a zrovna pálení MM jsem nikdy nepociťovala, to je dost zvláštní příznak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.25 23:04

@Anora Uvnitř cítím takový zvláštní pocit

• Citovat
  • Upravit
182
29.1.26 15:34

Podívej se na tenhle výpis https://www.urigo.cz/…leni-rezani/ Jsou tam všechny možný příčiny pálení močové trubice.. Ve většině případů to bývá klasický zánět, ale někdy to může být i něco jiného. A pokud to trvá už takhle déle, tak to určitě nepodceňovat a pátrat po příčině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.1.26 02:01

Ty příznaky nejsou úplně typické, šla bych k doktorovi at nechá vyšetřit moč. Taky to muze byt gynekologicky problém.

Edit: až teď jsem si všimla, že příspěvek je měsíc starý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12570
30.1.26 07:43

@Nikkiska ono je to hodne propojene, ty bakterie v mocaku pry mohou pichazet z pochvy, takze i vaginalni tabety..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí