Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Napadá mě pásový opar.. zkus si to vygooglit, jestli ty příznaky odpovídají.
Kdyby to byla alergie.. tak tipuji, že by tě to svědilo a měla bys chuť si to škrábat. Ale nejsem doktor. Určitě si s tím zaběhni k praktické doktorce..koukne ti na to a budeš chytřejší.
Nedávno známý něco takového hodně podobného řešil na zádech.. myslel, že je to pásový opar, ale doktorka ho uklidnila, že ne.. o co šlo už bohužel nevím.
Ja to mivala, kdyz jsem treba loupala pomeranc nebo delala neco s citronem.
@Cullenova píše:
Ja to mivala, kdyz jsem treba loupala pomeranc nebo delala neco s citronem.
Já taky, musím mandarinky pořádně umývat v teple vodě, než je oloupu, jinak mám šílenou kopřivku, co vypadá velmi podobně.
@cartera píše:
Napadá mě pásový opar.. zkus si to vygooglit, jestli ty příznaky odpovídají.
Kdyby to byla alergie.. tak tipuji, že by tě to svědilo a měla bys chuť si to škrábat. Ale nejsem doktor. Určitě si s tím zaběhni k praktické doktorce..koukne ti na to a budeš chytřejší.
Nedávno známý něco takového hodně podobného řešil na zádech.. myslel, že je to pásový opar, ale doktorka ho uklidnila, že ne.. o co šlo už bohužel nevím.
Alergie nemusi svedit. Dcera jednou mela koprivku z jahod prakticky po celem tele a vubec ji nesvedila.
Dobrý den, všimla jsem si toho již včera, ale přisuzovala jsem to škrábnutí, odření (podobně to štípalo, palelo") a dnes jsem si všimla, že to mám skoro po celé ruce. Nic jsem nezměnila, na nic alergická nejsem, s nicim problémy nemam. Nesvědí to, spíše to občas štípe jako odřenina a cítím to na celé ruce. Co to prosím může být? Děkuji